Tipiškas sicilietiškas pesto padažas, gaminamas iš pomidorų, šviežio baziliko ir migdolų iš Avolos miestelio. Tinkamas naudoti makaronų patiekaluose arba brusketoms, ant skrebučių. Naudojamas marinatuose vištienai bei vegetariškuose patiekaluose.
PAUL HUMBRECHT Mael Pinot Noir Alsace Biodynamic 2018 AOC 0,75l
23,95 €30,60 €/l
ANDRE JACQUART Solera Premier Cru Extra Brut 0,75l (med. dėž.)
139,95 €186,60 €/l
CAMPO d’ORO Sicilijos Trapani pesto padažas su migdolais 180g
Prekės ženklas |
Campo d'Oro |
---|---|
Regionas |
Sicily |
Šalis |
Italija |
Svoris, kg |
0.18 |
4,95 €27,50 €/kg
Neturime
Aprašymas
Papildoma informacija
Sudedamosios dalys:
pomidorų minkštimas 52%, saulėgrąžų aliejus, bazilikas 8%, saulėje džiovinti pomidorai 6%, pomidorų pasta, MIGDOLAI 3%, vyno actas, druska, česnakas, čili pipirai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis, askorbo rūgštis.
Maistinė ir energetinė vertė 100g:
960kJ/233kcal, riebalų 22g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,6g), angliavandenių 5,7g (iš kurių cukrų 3,8g), baltymų 2,2g, druskos 1,8g.