CAMPO d’ORO baklažanų užkandis su kaparėliais iš Pantelleria IGP 180g

Prekės ženklas

Campo d'Oro

Regionas

Sicily

Šalis

Italija

Svoris, kg

0.18

5,95 33,06 /kg

Neturime

Aprašymas

Tai klasikinis sicilietiškas receptas – baklažanas iškepamas, tuomet maišomas su svogūnais, salieru, alyvuogėmis bei kaparėliais ir kaitinamas tradiciniame pomidorų padaže. Pabaigoje, viskam subalansuoti, įmaišoma šiek tiek cukraus ir acto. Šis užkandis vartojamas tiesiog su duona, skrebučiais. Taip pat gali būti naudojamas kaip priedas prie įvairių patiekalų.

 

Sudedamosios dalys: kepti baklažanai 53% (baklažanai, saulėgrąžų aliejus, druska), traiškyti pomidorai 15%, svogūnai, alyvuogės 5%, itin tyras alyvuogių aliejus, SALIERAS, kaparėliai iš Pantelleria PGI 3%, cukrus, vyno actas, pomidorų pasta, druska. Maistinė ir energetinė vertė 100g: 824kJ/197kcal, riebalų 17g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,7g), angliavandenių 10g (iš kurių cukrų 6,4g), baltymų 0,9g, druskos 1,41g. Atidarius laikyti šaldytuve.