BERNARD MAROT Pomidorų ir anakardžių pesto padažas 100g

Šalis

Prancūzija

Prekės ženklas

Bernard Marot

Svoris, kg

0.1

4,55 45,50 /kg

Neturime

Aprašymas

Jau tris kartas Bernard Marot gamina konservuotus patiekalus iš pajūrio ingredientų su tradicine prancūziška dvasia. Dėka šviežių ingredientų, nuostabių asociacijų, autentiškų receptų ir praktinės patirties jo produktai yra nuostabaus skonio!

Saulėje džiovinti pomidorai, alyvuogių aliejus, citrina ir bazilikas yra pagrindiniai šio padažo ingredientai. Krepšeliuose ar su nesaldžiais pyragaičiais jis su kuria puikų derinį.

Šis padažas tiks įvairiausiems kulinariniams eksperimentams – su ryžiais, makaronais, daržovėmis, paukštiena ar žuvimi arba tiesiog patepkite jį ant keptų skrebučių ar pilnos duonos.

Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: Pomidorai, pomidorų sultys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, rapsų aliejus, pomidorų koncentratas 17%, pipirai, bazilikas 9%, itališkas sūris *, vanduo, morkos, anakardžių riešutai * 3,5%, česnakai, druska, prieskoniai ir žolelės, cukrus, natūralus aromatas. * alergenai. Galimi vėžiagyvių, moliuskų, garstyčių, žuvies, kiaušinių pėdsakai.


Maistinė ir energinė vertė 100g: 234 kJ/979,1 kcal, riebalai20,3g. (iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 2,4g), angliavandeniai 6,09g (iš kurių cukrus 4,8g), baltymai 4,5g druska 1,3g. Laikyti kambario temperatūroje.


Atidarius laikykite nuo 0 ° C iki + 4 ° C, rekomenduojama suvartoti per 24 valandas.