Vynas gelsvos spalvos su žalsvu atspalviu. Ryškus, išraiškingas, sodrus vyno aromatas susideda iš mango, pasiflorų, agrastų ir serbentų pumpurų natų, per kurias atsiranda subtilūs mineraliniai ir pikantiški niuansai. Gaivus, lygus vyno skonis pasižymi ryškia vaisiška rūgštele, su prinokusių tropinių vaisių, agrastų, žaliųjų citrinų tonais.
Tai sausas baltasis vynas, pagamintas iš Sauvignon blanc vynuogių. Reserve vyno sudėtyje naudojamos kelių derlių vynuogės, užaugintos Avateri slėnyje Clifford įlankoje. Uogos sunoksta pučiant šaltam vėjui, nuo Tapuae-o-Uenuku kalno, ir brizui ateinančiam į krantą nuo Clifordo įlankos ir Ramiojo vandenyno. Derlius nuimamas nuo kovo pradžios iki balandžio vidurio. Uogos surenkamos mašinų pagalba vėsią naktį, atskiriamos nuo kotelių ir susmulkinamos, o tada siunčiamos į maceravimą, kuris trunka 2 mėnesius. Fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpyklose 10–14 ° C temperatūroje. Prieš išpilstant į butelius, vynas lengvai valomas ir filtruojamas.
Vynas patiekiamas su jūros gėrybėmis, minkštais sūriais, tinka prie Azijos virtuvės patiekalų.
APDOVANOJIMAI:
Villa Maria – New Zealand’s Most Awarded Winery
2013 – 87 balai – Wine Spectator, JAV