VENCHI pieniško šokolado ir lazdyno riešutų kremas 200g

(1 pirkėjo atsiliepimas)
Prekės ženklas

Venchi

Šalis

Italija

Svoris, kg

0.2

10,95 54,75 /kg

Aprašymas

VENCHI pieniško šokolado ir lazdyno riešutų kremas 200g – itališkas delikatesas, kuriame net 45 % sudėties sudaro saugomos kilmės Pjemonto lazdyno riešutai (IGP). Švelnus, tirpstantis ir nepaprastai aromatingas šokoladinis kremas, sukurtas pagal Viduržemio dietos principus, be palmių aliejaus, dažiklių ar konservantų.

Skonis ir tekstūra

Šis Venchi šokoladinis kremas su lazdynų riešutais išsiskiria sodria riešutų nata, subtiliu šokolado švelnumu ir kreminiu glotnumu. Dėl didelės riešutų koncentracijos jaučiamas tikras, natūralus skonis – be perteklinio saldumo, bet su išraiškingu šokolado charakteriu.

Sudėtis ir laikymas

Sudėtyje:
Pjemonto IGP lazdynų riešutų pasta (45 %), cukrus, sumažinto riebumo kakavos milteliai (9 %), nugriebto pieno milteliai (5 %), kakavos sviestas, emulsiklis (sojų lecitinas).
Be glitimo, be palmių aliejaus, be dirbtinių kvapiųjų medžiagų, be konservantų.
Gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Maistinė vertė
Maistinė vertė (100 g)
  • Energinė vertė: 2279 kJ / 547 kcal
  • Riebalai: 35 g
     – iš jų sočiųjų: 6,1 g
  • Angliavandeniai: 43,8 g
     – iš jų cukrų: 40,9 g
  • Baltymai: 10,8 g
  • Druska: 0,08 g
Vartojimo rekomendacijos

Tepkite ant skrebučių ar šviežios duonos, naudokite desertų sluoksniavimui ar kepiniams. Puikiai tinka su vaisiais – braškėmis, bananais, kriaušėmis. Skanausite jį ir vieną – šaukšteliu, kai norisi saldžios akimirkos.

Daugiau VENCHI produktų rasite čia:

👉 Visi VENCHI gaminiai mūsų e. parduotuvėje

Atsiliepimai (1)

1 atsiliepimas apie VENCHI pieniško šokolado ir lazdyno riešutų kremas 200g

5,0
Remiantis 1 atsiliepimu
5 žvaigždutės
100
100%
4 žvaigždutės
0%
3 žvaigždutės
0%
2 žvaigždutės
0%
1 žvaigždutė
0%
1-1 of 1 review
  1. Skanu

    (0) (0)
Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In
Apie Venchi
„Venchi“ konditerijos istorija prasidėjo labai seniai, nuo 1878 m. Silviano Venchi, dvidešimtmetis vaikinas iš Turino, taip įsimylėjęs šokoladą, kad santaupas išleido dviems bronziniams katilams. Taip prasidėjo eksperimentai - pirmiausia savo bute, o tada nedidelėje vietoje via degli Artisti Borgo Vaniglia Turino mieste. Tie eksperimentai pavyko taip gerai, kad po kelerių metų gimė Nougatine, saldainiai su smulkintais ir karamelizuotais Pjemonto lazdyno riešutais, padengti ypač juodu šokoladu ir „Venchi Spa“ - „... labiausiai elegantiška šokolado parduotuvė Pjemonte", “Be kita ko, pavadinta „Karališkųjų rūmų tiekėja“. Šiandien ant pakuotės nebėra karališkojo herbo, tačiau iš tos epochos išlieka aistra, kruopštumas ir drąsa eksperimentuoti. Taip gimė visi šokoladai su vaizduotėmis - Chocoviar, Tartufini, Gianduiotti, Cremino, batonėliai, kremas Suprema, Gelato ir Gourmet kiaušiniai. Visi skanūs, natūralūs, pagaminti iš geriausių ingredientų ir su geriausiais ketinimais: pamatyti šviesiąją pusę ir gyventi ilgą bei laimingą gyvenimą.