
CASCINA BOSCO MAGGIORE Piemonte IGP skrudinti lazdyno riešutai 200g
8,50 €42,50 €/kg

BELBERRY Royal figų ir porto džemas 215g
4,95 €23,02 €/kg
VENCHI GARDEN CHOCOVIAR saldainių metalinė maža dovanų knygutė 115g
Šalis |
Italija |
---|---|
Prekės ženklas |
Venchi |
Svoris, kg |
0.115 |
13,50 €117,39 €/kg
Neturime
Aprašymas
„Cubotti Chocaviar“ šokoladai, sudėlioti patogioje metalinėje knygutės formos dovanų dėžutėje:
- „Chocaviar Crème Brulée“, sukurtas Pieno šokolado kiautas, užpildytas kremu ir padengtas juoduoju šokoladu ir šokolado ikrais 75%
- „Chocaviar Crème Sablée“, pagamintas iš dvigubo „Cuor di Cacao“ sluoksnio su traškiais be glitimo sausainių dribsniais ir subtiliu kremu su aštriais ir vaniliniais imbiero ir cukruotų rabarbarų kvapais, padengtas ypač tamsiu šokoladu, kuris pats padengtas ir dekoruotas Venesuelos pienu šokolado granulės.
- Šokaviarai 75%, pagaminti iš ypač tamsaus įdaro, esančio 75% Cuor di Cacao kiaute ir papuošti 75% šokolado.
Visada ir visur prabangos simbolis. Nedideli šokoladai su galingu skoniu ir neįtikėtina pojūčių koncentracija. Įkvėptas šio stebuklingo produkto, ponas Venchi sukūrė šokoladą – šokolado mažuosius gabalėlius, pagamintis iš vertingų kakavos pupelių, perdirbtų naudojant sudėtingą gamybos metodą. Patirsite pačius maloniausius jausmus, kuriuos gali suteikti šokoladas.
Sudedamosios dalys: Cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, kakavos milteliai, viso PIENO milteliai, alyvuogių aliejus, karamelė (cukrus, gliukozės sirupas, kremas (iš PIENO), sviestas (iš PIENO)), Pjemonto lazdyno RIEŠUTŲ pasta, gliukozės sirupas, koncentruotas PIENO sviestas , kakavos masė (Venesuela), Sausainių gabalėliai (ryžių miltai, cukrus, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, saulėgrąžų aliejus, augalinis pluoštas (bambukas), SOJOS miltai, emulsiklis: SOJOS lecitinas, druska, karamelizuotas cukrus, kakavos milteliai, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos ), Sūdyti migdolai (MIGDOLAI – 98,5%, druska), Sūdyti Pjemonto lazdyno RIEŠUTAI (Pjemonto lazdyno RIEŠUTAI- 98,5%, druska), Kakavos milteliai su sumažintu riebalų kiekiu, Emulsiklis: SOJOS lecitinas, išrūgų milteliai (iš PIENO), vanduo, nugriebto PIENO milteliai, cukruoti rabarbarai (rabarbarai, cukrus, saulėgrąžų aliejus), sutirštintas saldintas sveikas PIENAS – 9% riebalų (PIENAS, cukrus), cukruotas imbieras (imbieras-83%, cukrus, fruktozė-gliukozė) sirupas, citrinos sulčių koncentratas), natūralus vanilės aromatas, PIENO riebalai, natūralus citrinos skonis, malta vanilės ankštis. Sudėtyje gali būti PIENO, SOJOS, RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistinė ir energinė vertė 100g: energetinė vertė 2433 kJ/ 586 Kcal, riebalai 43,5g (iš jų sočiųjų riebalų rūgštys 23,3g), angliavandeniai 37,3g (iš jų cukrus 32,8g), baltymai 7,5g, druska 0,14g.
Apie Venchi
„Venchi“ konditerijos istorija prasidėjo labai seniai, nuo 1878 m. Silviano Venchi, dvidešimtmetis vaikinas iš Turino, taip įsimylėjęs šokoladą, kad santaupas išleido dviems bronziniams katilams. Taip prasidėjo eksperimentai - pirmiausia savo bute, o tada nedidelėje vietoje via degli Artisti Borgo Vaniglia Turino mieste. Tie eksperimentai pavyko taip gerai, kad po kelerių metų gimė Nougatine, saldainiai su smulkintais ir karamelizuotais Pjemonto lazdyno riešutais, padengti ypač juodu šokoladu ir „Venchi Spa“ - „... labiausiai elegantiška šokolado parduotuvė Pjemonte", “Be kita ko, pavadinta „Karališkųjų rūmų tiekėja“. Šiandien ant pakuotės nebėra karališkojo herbo, tačiau iš tos epochos išlieka aistra, kruopštumas ir drąsa eksperimentuoti. Taip gimė visi šokoladai su vaizduotėmis - Chocoviar, Tartufini, Gianduiotti, Cremino, batonėliai, kremas Suprema, Gelato ir Gourmet kiaušiniai. Visi skanūs, natūralūs, pagaminti iš geriausių ingredientų ir su geriausiais ketinimais: pamatyti šviesiąją pusę ir gyventi ilgą bei laimingą gyvenimą.