Sausas baltasis vynas, pagamintas iš Marlborough regione, Wairau slėnyje užaugintų 100% Chardonnay vynuogių. Brandintas 9 mėn. su nuosėdomis, periodiškai maišant, kad susidarytų vyno svoris, kompleksija. 50% partijų įvyko malolaktinė fermentacija. Likutinis cukraus kiekis <1g/l.
Aromate vyrauja geltonieji citrusai, baltieji persikai, su skrebučių ir kremiškumo natomis. Gausus vynas, kurio skonyje dominuoja šilti, skrudintų riešutų ir dūmiško prancūziško ąžuolo tonai. Puikiai integruota rūgštis, kuri prognozuoja ilgą, gaivinantį poskonį.
Ypač dera prie vištienos patiekalų, gausiai pagardintų žolelėmis, moliūgų ir vyšninių pomidorų apkepų su kalendromis ir mėtiniu jogurtu.