MULLER Marille abrikosų marmeladas 350g
6,95 €19,86 €/kg
TARSIER Calamansi Citrus Gin 40% 0,7l
35,95 €51,36 €/l
TARSIER Southeast Asian Dry Gin 45% 0,7l
Prekės ženklas |
Tarsier |
---|---|
Šalis |
D. Britanija |
Stiprumas, % |
45 |
Talpa, l |
0.7 |
Žaliava |
galangalai (imbieras) ,kalamondinas (Filipinų citrina) ,Kampot pipirai ,Tailandietiški saldieji bazilikai |
36,95 €52,79 €/l
Aprašymas
Džinas TARSIER Southeast Asian Dry Gin 45% – įkvėptas Pietryčių Azijos virtuvės – citrusinių vaisių natų pilnas, pikantiškas ir aromatingas, ilgos pipiriškos pabaigos spiritinis gėrimas. Tai pirmasis džinas, kurį sukūrė Sherwin ir Tim po kelionės po Filipinus, Tailandą, Vietnamą ir Kambodžą. Šis gėrimas tapo žmonių, kuriuos jie sutiko keliaudami, vietų, kurias jie pamatė ir ingredientų, kuriuos atrado, pagarbinimu. Nuo baltojo smėlių paplūdimių Boracay iki Bankoko gatvės maisto, šurmuliuojančių Saigono gatvių ir didingų Angkor Wat šventyklų – Tarsier veda į nuotykių ir pažinimo kelionę.
Pagamintas su 100% britų kviečių spiritu. Filipinietiški Calamansi vaisiai, tailandietiškas saldusis bazilikas, vietnamietiškas Galangal imbieras, Kampot pipirai iš Kambodžos kartu su 7-iais botaniniais elementais (kadagys, kalendros sėklos, kininis cinamonas, šventagaršvė, vilkdalgio šaknis, saldymedžio šaknis ir kartusis migdolas) maceruojami 18 val. prieš distiliavimo procesą. Distiliuojama London Dry Gin metodu, kai vienintelis ingredientas, kurio pridedama – vanduo. Naudojamas single-shot procesas, kuris leidžia pagaminti aukščiausios kokybės džiną be stipraus alkoholio pojūčio – alkoholis čia puikiai integruotas.
10% kiekvieno parduoto džino butelio pelno keliauja ilgakulnių (tarsier) primatų išsaugojimo reikmėms. Pirmiausia – Filipinų Ilgakulnių Fondui (Philippine Tarsier Foundation) Bohol saloje Filipinuose.
Galima ragauti vieną. Rekomenduojama patiekti su toniku, papuošti žaliosios citrinos ir imbiero griežinėliais.
APDOVANOJIMAI:
2021 IWSC – Sidabras
2020 World Gin Awards – Bronza
2019 IWSC – Bronza
2019 Singapore World Spirits Competition – Bronza
Atsiliepimai (0)
Add a review
You must be logged in to post a review
Log In
Apie Tarsier
TARSIER įmonė įkurta 2017 metais, o pirmieji buteliai pagaminti 2018 m. sausio mėn. Sherwin, vienas iš Tarsier įkūrėjų, gėrimų industrijoje dirba 15 metų. Pradėjęs nuo Carlsberg, vėliau dirbęs Diageo, jis įgavo puikių kontaktų, kuriuos palaiko iki šiol. Tim‘as yra baigęs matematikos mokslus, turi laipsnį – jo smulkmeniškas būdas puikiai tinka džino gėrimams kurti, kur yra labai svarbu kiekviena detalė ir preciziškumas. Kartu jie – tobula pora, kuri gali sukurti kažką ypatingo ir įnešti pagyvėjimą į džino kategoriją. Jų gėrimai įkvėpti kelionės po Azijos šalis, kur buvo patirta nepamirštamų įspūdžių ir išragauta nepaprastų skonių. Nuo pat pradžių Sherwin ir Tim žinojo, kad džiną distiliuoti ir vystyti nori patys. Kiekvienas džinas – unikalus, asmeninis, pilnas meilės ir aistros. Procesas truko tris su puse metų – savo virtuvėje Mančesteryje distiliavo įvairius vaisius, žoleles ir prieskonius mažame variniame inde. Norėdami atrasti harmoningą citrusinių vaisių, augalų, prieskonių balansą, Sherwin ir Tim atmetė daug botaninių elementų iki kol rado tobulą mišinį. Jie toliau eksperimentavo keisdami kiekius, testavo savo produktus su šeimos nariais ir draugais, kol išgavo reikiamą balansą. TARSIER džinai – tai tikri atsidavimo amatui pavyzdžiai. / Šie džinai pavadinti Tarsier – ilgakulnių primatų – vardu. Tai nykstantys, maži, plaštakos dydžio gyvūnai, turintys dideles akis ir randami tik pietvakarių Azijoje. Sherwin ir Tim šiuos mažus gyvūnus sutiko bekeliaudami Bohol saloje Filipinuose. TARSIER 10% savo pelno skiria būtent ilgakulnių primatų organizacijoms ir jų išsaugojimo projektams. / Botaniniai elementai TARSIER džinams gaminti paruošiami rankomis ir maceruojami neutraliame grūdų spirite per naktį prieš distiliuojant tradiciniuose variniuose induose, kurie pavadinti Florencia ir Graciano – tai Sherwin’o senelių iš Filipinų vardai. TARSIER džinai gaminami London Dry metodu, kai vienintelis ingredientas, kurio pridedama – vanduo. Naudojamas single-shot procesas, kuris leidžia pagaminti aukščiausios kokybės džiną be stipraus alkoholio pojūčio – alkoholis čia puikiai integruotas. / Mėgaukitės TARSIER džinais įvairiuose kokteiliuose ir pajauskite Pietryčių Azijos aromatų bombą!
Atsiliepimai
There are no reviews yet