Pavadinimas „VSOP Fine Champagne“ priklauso nuo šio konjako genezės. Pasinersite į istoriją su taurele šio nuostabaus nektaro. „Rémy Martin VSOP“ yra pagamintas iš atrinktų vynuogių, užaugintų prestižiniame „Fine Champagne Cognac“ klube, ir yra puikiai subalansuotas, kad sujungtų galingus ir elegantiškus kaulavaisių ir vanilės aromatus. Grande ir Petite Champagne Eaux-de-vie garsėja savo brandinimo potencialu. Šis konjakas yra legenda ir ne kartą buvo interpretuojamas riboto leidimo konjakuose. Pirmą kartą šis konjakas buvo sukurtas 1927 m., kai tuometis meistras André Renaud surinko pirmąjį „VSOP Fine“ šampaną. Istorija buvo sukurta būtent ten.
REMY MARTIN XO Excellence 0,7l (dėž.)
182,95 €249,93 €/l
COINTREAU 0,7l
25,95 €37,13 €/l
REMY MARTIN VSOP 0,5l (dėž.)
Brandinimas |
4-12 metų |
---|---|
Prekės ženklas |
Remy Martin |
Speciali pakuotė |
taip |
Regionas |
Cognac |
Šalis |
Prancūzija |
Stilius |
VSOP |
Stiprumas, % |
40 |
Talpa, l |
0.5 |
39,95 €79,90 €/l
Neturime
Aprašymas
Apie Remy Martin
Remy Martin laikosi svajonės bei užmojų siekdami sujungti senas tradicijas bei inovacijas konjako gamyboje. Nuo pat pradžių Remy Martin tebuvo mažytis žemės lopinėlis vakarų Prancūzijoje, kuriame savęs negailėdami dirbo vyrai ir moterys. Jie siekė savo mažus namus paversti tikra konjako tvirtove bei pavyzdžiu visam pasauliui! Remy Martin savo konjakų gamybai naudoja tik labiausiai gerbiamų vynuogynų rinktinius derlius iš "Cognac" regiono: "Grande Champagne" ir "Petite Champagne", kurių auginimo metodai ir kruopščiai įdirbama žemė sugeba išauginti nepaprastai aukštos kokybės derlių.
Remy Martin namai didžiuojasi tuo, jog jų gaminamo konjako minimalus brandinimo laikotarpis yra 10 metų, o siekti gali net 37 metus. Tuo tarpu kiti gamintojai savo konjakus brandina tik 6 metus. Tai reiškia, jog kiekvienas gurkšnelis yra tris dešimtmečius kauptos patirties bei meistrystės pavyzdys. Remy Martin konjakas po distiliacijos proceso yra brandinamas minimum 10 metų jį laikant “Limousin” tipo ąžuolo statinėse, palaipsniui laukiant alkoholio pasišalinimo bei aromatų brandos. Brandinimo metu konjakas pakeičia ne vieną statinę, kad galėtų vis iš naujo prisisotinti iš jos gaunamų gerųjų savybių bei intensyvių poskonių.