REMY MARTIN Accord Royal 1738 0,7l (dėž.)

Brandinimas

4-20 metų

Prekės ženklas

Remy Martin

Speciali pakuotė

taip

Regionas

Cognac

Šalis

Prancūzija

Stiprumas, %

40

Talpa, l

0.7

75,95 108,50 /l

Aprašymas

Šis unikalus „Rémy Martin 1738 Accord Royal“ skirtas atminimui už meistriškumą, kurį Prancūzijos karalius Liudvikas XV 1738 m. suteikė Remy Martin. Šį išskirtinį konjaką sudaro 240 „Eaux-de-vie“ spiritų, iš kurių dalis buvo brandinami iki 20 metų bei 65% Grande Champagne ir 35% Petite Champagne regionams priklausančių vynuogių, kurios buvo brandinamos nuo 4 metų iki 12 metų „Limousin“ tipo ąžuolo satinėse. Unikaliai ąžuolinio “Eaux-de-vie” mišinys ypač lygus. Ilgas brandinimas statinėje suteikia ypatingą tolygumą ir subtilias skrudintos duonos, vanilės natas, galima atrasti švelnius gėlių aromatus bei sodrų ilgai brandintą viskį primenantį poskonį.

Apie Remy Martin
Remy Martin laikosi svajonės bei užmojų siekdami sujungti senas tradicijas bei inovacijas konjako gamyboje. Nuo pat pradžių Remy Martin tebuvo mažytis žemės lopinėlis vakarų Prancūzijoje, kuriame savęs negailėdami dirbo vyrai ir moterys. Jie siekė savo mažus namus paversti tikra konjako tvirtove bei pavyzdžiu visam pasauliui! Remy Martin savo konjakų gamybai naudoja tik labiausiai gerbiamų vynuogynų rinktinius derlius iš "Cognac" regiono: "Grande Champagne" ir "Petite Champagne", kurių auginimo metodai ir kruopščiai įdirbama žemė sugeba išauginti nepaprastai aukštos kokybės derlių. Remy Martin namai didžiuojasi tuo, jog jų gaminamo konjako minimalus brandinimo laikotarpis yra 10 metų, o siekti gali net 37 metus. Tuo tarpu kiti gamintojai savo konjakus brandina tik 6 metus. Tai reiškia, jog kiekvienas gurkšnelis yra tris dešimtmečius kauptos patirties bei meistrystės pavyzdys. Remy Martin konjakas po distiliacijos proceso yra brandinamas minimum 10 metų jį laikant “Limousin” tipo ąžuolo statinėse, palaipsniui laukiant alkoholio pasišalinimo bei aromatų brandos. Brandinimo metu konjakas pakeičia ne vieną statinę, kad galėtų vis iš naujo prisisotinti iš jos gaunamų gerųjų savybių bei intensyvių poskonių.