LOISON PANETTONCINO Classico su razinomis ir apelsinais 100g

2,75 
Į krepšelį

LOISON PANETTONCINO Amarena su razinomis ir vyšniomis 100g

2,75 
Į krepšelį

LOISON MAGNUM Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinais ir citrinomis 3kg

69,95 
Į krepšelį

LOISON ROYAL pyragas Panettone Caffe su kavos kremu 1kg

22,95 
Į krepšelį

LOISON ROYAL Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinais ir citrinomis 500g

14,55 
Į krepšelį

LOISON GENESI Pandoro Cioccolato su šokolado kremu 1kg

24,95 
Į krepšelį

LOISON GENESI Pandoro Caramelo Salato su sūdytos karamelės kremu 1kg

25,95 
Į krepšelį

LOISON GENESI Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinų ir citrinų cukatomis 1kg

25,95 
Į krepšelį

LOISON LATTA Panettone Regal Cioccolato su Monarigin Cru šokoladu ir šokoladiniu kremu 750g (met. dėž.)

29,55 
Į krepšelį

LOISON GENESI Panettone Regal Cioccolato su Monarigin Cru šokoladu ir šokoladiniu kremu 1kg

26,95 
Į krepšelį

LOISON GENESI Panettone NeroSale su šokolado lašais ir sūdytos karamelės kremu 1kg

27,95 
Į krepšelį

Panettone pyragai išgarsėjo Italijoje ir yra kepami tik Kalėdiniu laikotarpiu, tačiau jau ne pirmi metai iš eilės Lietuvoje sulaukia itin didelio populiarumo. Pyrago gamybos procesas trunka ne trumpiau nei 72 val. Žinoma, rinkoje atsiranda ir itin pigių Panettone pyragų, tiksliau jų pakaitalų, nes tikrasis Panettone išlaiko savo kokybę būtent dėl lėto proceso. Dėl to, kad tešla ilgai kildinama, pyrago tešloje susidaro natūralūs fermentai, leidžiantys pyragui ilgai išlikti puriam ir šviežiam. Šie pyragai įprastai skirstomi pagal priedų juose kiekį ir kokybę:
Klasikinis pyragas. Tai yra visų pyragų pagrindas – dažniausiai kepamas su razinomis;
Gardintas cukatomis, džiovintais vaisiais, riešutais, šokolado lašai ir kitais priedais.
Su kreminiais įdarais arba kremine glazūra.
Panettone pyragai kepami įvairių dydžių – nuo 100g mini pyragiukų iki gigantiškų 3, 5 ar 10 kg pyragų, kurie labiausiai tiks dideliam kolektyvui!
Dario Loison panettone kepamos iš kartos į kartą perduodamu receptu, naudojant itin šviežius daugiausiai itališkus produktus ir išlaikant labai aukštą kokybę. Itin didelis dėmesys yra skiriamas produkto pakuotei. Tai puiki šventinė dovana verslo partneriui, kolegoms, šeimai. Panettone pyragas gali būti ne tik klasikinio skonio, bet ir pagardintas sūdytos karamelės, šokolado, citrinos, pistacijų ar net kavos kremais. Rinkitės Loison panettone pyragą.

Pandoro ir Panettone abu yra kildintos tešlos tradiciniai Kalėdiniai pyragai, dažniausiai valgomi Italijoje, tačiau jau begalę metų laba puikiai papuošdai ir lietuvių švenčių stalą. Skiriasi jie ne tik savo forma, bet ir sudėtimi bei istorine kilmės vieta.

Pandoro sėkmingai konkuruoja su Panettone pyragais. Iškeptas Veronoje ir apibarstytas cukraus pudra šis pyragas primena Alpių viršukalnes. Ne veltui jis buvo vadinamas pan d‘oro – auksine duona, mat tais laikais baltas pyragas buvo didžiulė prabanga ir juo galėjo mėgautis tik turtingieji. Pandoro apibarstomas cukraus pudra (ją rasite pridėtame maišelyje)  ir valgomas šaltas arba šiek tiek pašildytas. Puikus sprendimas ieškantiems lengvesnio pyrago su mažiau priedų, bet turtingesne sudėtimi. Pandoro pyragas nėra toks korėtas, tačiau nepaisant to lieka labai purus ir geltonas dėl sudėtyje esančių kiaušinių.