LOISON PANETTONCINO Cioccolato su juodojo šokolado lašeliais 100g

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

0.1

3,50 35,00 /kg

Aprašymas

Minkštas ir purus mažas panettone pyragas praturtintas juodojo šokolado lašais. Dario Loison jau trečios kartos atstovas, skiriantis savo kuriamiems pyragams tik aukščiausios kokybės Italijoje užaugintus ir pagamintus ingredientus, garantuodamas pačią aukščiausią kokybę. Rinkitės nuo mažiausio 100g panettone iki didžiausio 10kg panettone pyrago – nepasigailėsite!

Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.

Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, juodojo šokolado perlai 14% (kakavos masė min. 54%, cukrus, emulsiklis: SOJOS lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), SVIESTAS, cukrus, šviežias KIAUŠINIO trynys, natūralus raugas (KVIEČIŲ), invertuotas cukrus, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgštys mono ir digliceridai, kakavos milteliai 2%, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, druska, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų.

Maistinė ir energetinė vertė 100g: energetinė vertė: 1695kJ/321kcal, riebalų 19g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12g, angliavandenių 49g, iš kurių cukrų 20g, baltymų 8,2g, druskos 160mg. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.