LOISON LATTA Panettone su kriaušėmis ir šokolado gabaliukais 750g (met. dėž.)

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

0.75

35,95 47,93 /kg

Išankstinis užsakymas

Aprašymas

LOISON LATTA Panettone pyragas su kriaušėmis ir šokolado gabaliukais 750g

Loison Latta panettone pyragas – itališkas kepinys, kepamas Veneto regione pagal seną šeimos receptą. Šis pyragas gaminamas natūralaus raugo pagrindu, todėl išlieka purus, švelnus ir aromatingas. Gelsvos tešlos viduje gausiai įmaišyta saldintų kriaušių ir juodojo šokolado gabaliukų, o viską apjungia subtili vanilė iš Madagaskaro. Panettone pyragas supakuotas į elegantišką kolekcinę metalinę dėžutę, sukurtą riboto leidimo šventinei kolekcijai – gražiai atrodo ir kaip desertas, ir kaip dovana.

Kepimas ir gamyba

Kepykla Loison veikia nuo 1938 metų, o jos panettone pyragai kepami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Tešla brandinama natūraliu raugu, o pats kepimas vyksta lėtai, kad išliktų drėgna, minkšta struktūra ir natūralus skonis. Naudojamas sviestas, švieži kiaušiniai, medus, kvietiniai miltai, kriaušės ir šokoladas – nieko daugiau, kas nereikalinga.

Skonis

Šis panettone pyragas pasižymi harmoningai subalansuotu skoniu. Kriaušės suteikia lengvos saldumos ir vaisiškumo, o šokoladas – sodraus kartumo ir gylio. Tekstūra išlieka puri ir šiek tiek drėgna, todėl kiekvienas kąsnis primena tikrą itališką desertą.

Patiekimo rekomendacijos

Loison Latta panettone pyragas puikiai tinka prie šventinio stalo – tiek kaip desertas, tiek kaip gardus priedas prie kavos ar arbatos. Geriausia patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o norint sustiprinti skonį – trumpai pašildyti orkaitėje. Puikus pasirinkimas ir dovanai – elegantiškas, išvaizdus ir visada vertinamas.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.