LOISON LATTA Panettone Regal Cioccolato su Monarigin Cru šokoladu ir šokoladiniu kremu 750g (met. dėž.)

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

0.75

31,95 42,60 /kg

Neturime

Aprašymas

Minkštas ir purus itališkas pyragas Panettone iškeptas laikantis tradicijų. Brandinamas 72 val šis pyragas natūraliai fermentuojasi. Išskirtinio krupštumo ir eksperimentų dėka Dario Loison – trečiasis Loison kartos atstovas – patobulino panettone pyragus šiuolaikiškais skoniais. Ypatingas šokoladinio kremo sluoksnis pyragui suteikia ypatingą skonį. Jį papildo šokolado lašeliai, kurie tirpsta burnoje. Pašildžius šį pyragą turėsite pyrago ir kremo bombą – patiks visiems saldumynų, o ypač gero kokybiško šokolado mėgėjams!

 

Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.

Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, švieži KIAUŠINIAI, šokoladinis kremas (15%) [cukrus, vanduo, gliukozės sirupas, tamsus šokoladas (5%) (kakavos pasta, cukrus, riebalų neturintys kakavos milteliai), nugriebto PIENO milteliai, saldintas KIAUŠINIO trynys, sviestas (PIENAS), etilo alkoholis, tirštiklis: modifikuotas krakmolas, kakavos milteliai (2%), konservantas: kalio sorbatas], cukrus, sviestas (PIENAS) (9%), juodojo šokolado lašai (8%) [kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: SOJOS lecitinas, natūralūs skoniai. Kakavos min .: 51%], natūralios raugintos mielės (KVIEČIAI), emulsiklis: mono ir digliceridai augalinės kilmės riebalų rūgštys, cukrus, šviežias KIAUŠINIO trynys, druska, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Maistinė ir energetinė vertė 100g: 1553kJ/459kcal, riebalų 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, angliavandenių 49 g, iš kurių cukrų 27 g, baltymų 7,3 g, druskos 0,64 g. Geriausia iki: žiūrėti ant įpakavimo. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.