LOISON LATTA Panettone NeroSale su šokolado lašais ir sūdytos karamelės kremu 750g (met. dėž.)

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

0.75

36,95 46,60 /kg

Išankstinis užsakymas

Aprašymas

LOISON LATTA Panettone NeroSale su šokolado lašais ir sūdytos karamelės kremu 750g (met. dėž.)

Loison Latta panettone Nerosale pyragas – tai itališkas kepinys, kuriame dera šokoladas, karamelė ir subtili jūros druskos nata. Kepamas Veneto regione iš natūraliai raugintos tešlos, šis pyragas pasižymi puria tekstūra ir išraiškingu skoniu. Auksinės tešlos viduje slypi tamsiojo šokolado lašai ir sūdytos karamelės kremas su vanile iš Madagaskaro. Panettone pyragas supakuotas į kolekcinę metalinę dėžutę – XIX riboto leidimo kolekciją, puoštą augalų ir paukščių motyvais bei auksiniu kaspinu.

Kepimas ir gamyba

Kepykla Loison, veikianti nuo 1938 metų, garsėja tikrų itališkų panettone tradicijų puoselėjimu. Panettone pyragas brandinamas natūraliu raugu ir kepamas lėtai, kad išlaikytų drėgną, purią struktūrą. Gaminant naudojamas sviestas, švieži kiaušiniai, Sicilijos medus, tamsus šokoladas iš Venesuelos (min. 51 % kakavos), grietinėlė, pienas, karamelė su jūros druska iš Červijos ir natūrali vanilė iš Madagaskaro.

Skonis

Šis panettone pyragas pasižymi sodriu, bet harmoningai subalansuotu skoniu. Tamsus šokoladas suteikia gilumo ir kartumo, o sūdytos karamelės kremas – šilto saldumo ir aksominio švelnumo. Tai desertas, kuris atskleidžia tiek klasikinį itališką charakterį, tiek modernią interpretaciją.

Patiekimo rekomendacijos

Loison Latta panettone Nerosale pyragas puikiai tinka šventiniam stalui – kaip desertas ar dovana. Geriausia patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o prieš ragaujant galima lengvai pašildyti, kad šokolado ir karamelės aromatai taptų dar intensyvesni. Tinka prie kavos, karštos kakavos ar taurės desertinio vyno.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.