LOISON GOLD Panettone su citrininiu kremu, razinomis ir cukruotomis citrinų žievelėmis 750g

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

0.75

25,95 34,60 /kg

Išankstinis užsakymas

Aprašymas

LOISON GOLD Panettone Limoni su citrininiu kremu, razinomis ir cukruotomis citrinų žievelėmis 750 g

Loison Gold panettone Limoni pyragas – gaivus itališkas kepinys iš Veneto regiono, kuriame susilieja Sirakūzų citrinų IGP aromatas, Amalfi limoncello užpilas ir Madagaskaro vanilė. Šis panettone pyragas gaminamas natūralaus raugo pagrindu, todėl išlieka purus, drėgnas ir kvapnus. Auksinės tešlos viduje dera auksinės razinos, cukruotos citrinų žievelės ir švelnus citrininis kremas, kuris suteikia desertui išskirtinį gaivumo ir saldumo balansą. Pyragas supakuotas į Gold kolekcijos dėžutę – elegantišką įpakavimą su matinės satino rankenėle, perteikiančią tikrą itališką rafinuotumą.

Kepimas ir gamyba

Kepykla Loison nuo 1938 metų išlaiko itališką panettone kepimo tradiciją. Tešla brandinama natūraliu raugu daugiau nei 48 valandas, kad įgautų purumo ir elastingumo. Gamyboje naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai: Sirakūzų citrinos IGP, Amalfi limoncello infuzija, Sicilijos medus, švieži kiaušiniai, italų sviestas, pienas, grietinėlė ir natūrali vanilė iš Madagaskaro. Kiekvienas panettone pyragas gaminamas kruopščiai, siekiant išlaikyti autentišką itališką skonį.

Skonis

Šis panettone pyragas pasižymi išskirtiniu citrusų gaivumu. Citrininis kremas suteikia švelnaus rūgštumo, o cukruotos žievelės prideda natūralaus saldumo ir aromato. Vanilės ir sviesto natos subalansuoja skonių visumą, sukurdamas elegantišką ir harmoningą derinį.

Patiekimo rekomendacijos

Loison Gold panettone Limoni pyragas puikiai tinka šventiniam stalui, prie kavos, arbatos ar putojančio desertinio vyno. Geriausia patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o prieš ragaujant galima trumpai pašildyti, kad dar labiau išryškėtų citrinų ir vanilės aromatai.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In
Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.