LOISON GOLD Panettone klasikinė su razinomis, apelsinais ir kedrų cukatomis 750g

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

0.75

25,95 34,60 /kg

Išankstinis užsakymas

Aprašymas

LOISON GOLD Panettone klasikinė su razinomis, apelsinais ir kedrų cukatomis 750g

Loison Gold panettone Classico pyragas – tikras itališkas klasikinio skonio simbolis, kepamas Veneto regione pagal senąjį 1476 metų receptą. Šis panettone pyragas gaminamas natūralaus raugo pagrindu, todėl išlieka purus, aromatingas ir švelniai sviestinis. Jo tešla praturtinta auksinėmis razinomis, cukruotomis Sicilijos apelsinų žievelėmis ir Kalabrijos kedrų vaisiais, o skonių pusiausvyrą užbaigia natūrali vanilė iš Madagaskaro. Panettone supakuotas į elegantišką Gold kolekcijos dėžutę su matinės satino rankenėle – rafinuotą ir tinkamą tiek šventiniam stalui, tiek dovanai.

Kepimas ir gamyba

Kepykla Loison nuo 1938 metų išlaiko itališko panettone kepimo tradicijas. Tešla brandinama natūraliu raugu daugiau nei 48 valandas, kad pyragas išliktų purus ir drėgnas. Gamybai naudojami aukščiausios kokybės ingredientai – kvietiniai miltai, Sicilijos medus, švieži kiaušiniai, italų sviestas, pienas, grietinėlė, cukruoti apelsinai ir kedrų vaisiai bei natūrali Mananara vanilė iš Madagaskaro. Kiekvienas pyragas formuojamas ir kepamas lėtai, laikantis tradicinio proceso, kad būtų pasiektas autentiškas skonis ir tekstūra.

Skonis

Šis panettone pyragas pasižymi harmoningai subalansuotu skoniu – razinos suteikia natūralaus saldumo, o cukruoti citrusai prideda gaivumo. Vanilė ir sviestas sukuria švelnų aromatinį foną, kuris išlieka maloniame poskonyje. Tai klasikinis itališkas desertas, atspindintis Loison kepyklos istoriją ir meistriškumą.

Patiekimo rekomendacijos

Loison Gold panettone Classico pyragas puikiai dera su kava, arbata ar desertiniu vynu. Tai desertas, kuris tinka prie šventinio stalo ar kaip elegantiška dovana gurmanams. Rekomenduojama patiekti kambario temperatūros (18–20 °C) ir, jei norisi dar intensyvesnio aromato, trumpai pašildyti.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In
Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.