LOISON ASTUCCI Panettone Caramelo Salato su šokolado lašeliais ir sūdyta karamele 600g

Prekės ženklas

Loison

Šalis

Italija

Svoris, kg

0.6

12,95 21,58 /kg

Aprašymas

LOISON ASTUCCI Panettone Caramelo Salato su šokolado lašeliais ir sūdyta karamele – tai išskirtinis panettone, sujungiantis sodrią šokolado ir sūdyto karamelės skonio harmoniją. Šis unikalus Loison kepyklos kūrinys suteikia modernų akcentą klasikinio itališko kepinio tradicijai.

Sudėtis ir skonis: Šis panettone turi švelnią, purią tekstūrą, kuri išgaunama per ilgą, natūralios fermentacijos procesą. Tešloje gausu aukščiausios kokybės šokolado lašelių, suteikiančių šokoladinio intensyvumo su kiekvienu kąsniu. Sūdyta karamelė pridėta kaip subtilus prieskonis, kuris sukuria puikią pusiausvyrą tarp saldaus ir sūraus skonio.

Ingredientai: Šis panettone gaminamas tik iš aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip natūralus raugas, pirmo spaudimo sviestas ir šviežios kiaušinių tryniai. Šokolado lašeliai ir sūdyta karamelė suteikia desertui ypatingą skonio gylį ir rafinuotumą. Loison kepyklos meistrai rūpinasi, kad kiekviena kepinio dalis atspindėtų aukščiausius kokybės standartus.

Estetika ir pateikimas: Loison Astucci Panettone Caramelo Salato pateikiamas elegantiškoje pakuotėje, puikiai tinkančioje dovanai. Šio panettone paviršius auksinis, su šokolado intarpais ir karamelės akcentais, suteikiančiais desertui išskirtinį vizualinį patrauklumą.

Rekomendacijos: Šį panettone rekomenduojama mėgautis kambario temperatūros, kad sūdyta karamelė ir šokolado lašeliai atsiskleistų pilniausiai. Idealiai dera su espresso kava, stipria juoda arbata ar desertiniu vynu, kurie pabrėžia šokolado ir karamelės natų intensyvumą.

Kiekvienas LOISON ASTUCCI Panettone Caramelo Salato gabalėlis perteikia aukštos kokybės desertą, kuriame meistriškai susilieja šokolado ir sūdyto karamelės skonis – tai tobulas šventinis desertas, sukurtas gurmanams ir desertų mylėtojams.

Apie Loison
AISTRA IR TRADICIJOS NUO 1938 m Meistriškai sumaišius paprastumą su meile tikriems gaminiams, laikas ir įžvalgumas gali duoti nepakartojamų rezultatų, nes konditerijos gaminimo proceso neįmanoma paskubinti. Reikia laiko išaukštinti ir meistriškai derinti subtilius, istorijos kupinus skonius. Tai menas tradiciją paversti kokybe. Tradicija yra pagrindinis mūsų ingredientas, o aistra – tai, kas šildo mūsų orkaites: jau tris kartas kuriame firminius saldumynus ir pristatome juos ant stalo visame pasaulyje. Dario Loisonas