LOISON GENESI Panettone NeroSale su šokolado lašais ir sūdytos karamelės kremu 1kg
| Prekės ženklas |
Loison Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje. |
|---|---|
| Šalis |
Italija |
| Svoris, kg |
1 |
38,95 €32,95 €/kg
Išankstinis užsakymas
Aprašymas
LOISON GENESI Panettone NeroSale su šokolado lašais ir sūdytos karamelės kremu 1kg
Loison Genesi panettone Nerosale pyragas – tai rafinuotas itališkas kepinys, kuriame harmoningai dera šokoladas, karamelė ir jūros druska. Kepamas Veneto regione pagal Loison tradiciją, šis pyragas gaminamas natūralaus raugo pagrindu, todėl išlieka purus ir kvapnus. Auksinės tešlos viduje slypi tamsiojo šokolado lašai ir sūdytos karamelės kremas su vanile iš Madagaskaro. Panettone pyragas įpakuotas į kolekcinę Genesi serijos dėžutę – elegantišką, klasikinio dizaino pakuotę, puikiai tinkančią šventinėms dovanoms.
Kepimas ir gamyba
Loison kepykla, veikianti nuo 1938 metų, laikosi autentiškos itališkos kepimo tradicijos. Panettone pyragas brandinamas natūraliu raugu daugiau nei 48 valandas ir kepamas lėtai, kad išsaugotų drėgną struktūrą. Jo sudėtyje – tamsus šokoladas iš Venesuelos (min. 51 % kakavos), sūdytos karamelės kremas su Červijos jūros druska, sviestas, švieži kiaušiniai, Sicilijos medus, pienas, grietinėlė ir natūrali vanilė iš Madagaskaro.
Skonis
Šis panettone pyragas pasižymi išskirtiniu šokolado ir karamelės deriniu. Karamelė su jūros druska suteikia saldžiarūgščio balanso, o tamsus šokoladas – intensyvumo ir gilumo. Tekstūra minkšta, elastinga ir maloniai drėgna, o aromate atsiskleidžia sviesto, kakavos ir vanilės natos.
Patiekimo rekomendacijos
Loison Genesi panettone Nerosale pyragas puikiai tinka prie šventinio stalo – kaip desertas, dovana ar elegantiškas priedas prie kavos. Geriausia patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o prieš ragaujant galima lengvai pašildyti, kad karamelės kremas taptų dar švelnesnis, o šokoladas – tirpstantis.
Apie Loison
Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.
Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.
Istorija
Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.
Ką gamina „Loison“
- Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
- Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
- Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.
Kokybė ir tradicijos
Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.
Pakuotės ir dizainas
„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.
Tarptautinis pripažinimas
Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.
Apibendrinimas
„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.
Papildoma informacija
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, tamsaus šokolado lašai ir juodojo šokolado lašai įvairiomis proporcijomis (15%) [kakava pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJOS lecitinas, natūralūs aromatai. kakavos min.:51%], karamelė su sūdytu sviestu (15%) [cukrus, gliukozės sirupas, grietinėlė (PIENAS), sviestas (13%) (PIENO riebalai, nugriebto pieno milteliai), vanduo, jūros druska (1%), sutraukianti medžiaga: pektinas, karamelizuotas cukrus, natūralus kvapikliai, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai], švieži KIAUŠINIAI, cukrus, šviežias sviestas (PIENAS) (8%), natūralios mielės (KVIEČIAI), šviežio kiaušinio trynys, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai, itališkas medus, šviežias PIENAS (1%), šviežia grietinėlė (PIENAS) (1%), jūros druska, kakavos sviestas, natūrali vanilė(0,2%), natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistinė ir energetinė vertė 100g: 1756kJ/419kcal, riebalų 23g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14g, angliavandenių 46g, iš kurių cukrų 26g, baltymų 6,9g, druskos 0,72g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.


