LOISON GENESI Pandoro Cioccolato su šokolado kremu 1kg

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

1

30,95 30,95 /kg

Neturime

Aprašymas

Natūraliai kildintas produktas, būdinga Pandoro forma. Geltona tešla praturtinta sviestu ir mananaros vanile iš Madagaskaro su šokoladiniu kremu. Pyragas papuoštas cukraus glajumi. Rekomenduojama pyragą apibarstyti milteliniu cukrumi.

Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.

Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, švieži KIAUŠINIAI,, cukrus, šokoladinis kremas (15%) [cukrus, vanduo, gliukozė sirupas, tamsusis šokoladas 5%, lieso PIENO milteliai, KIAUŠINIO trynys, SVIESTAS, etiloalkoholis, tirštiklis: modifikuotas krakmolas, kakavos milteliai 2%, konservantas: kalio sorbatas], šviežias SVIESTAS (14%), natūralus raugas (KVIEČIŲ), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, šviežias PIENAS (1%), šviežia GRIETINĖLĖ) (1%), jūros druska, kakavos sviestas, natūrali vanilė (0,2%), natūralios kvapniosios medžiagos.

Maistinė ir energetinė vertė 100g: 1662kJ/396kcal, riebalų 19g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12g, angliavandenių 50g, iš kurių cukrų 27g, baltymų 6,7g, druskos 0,73g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.