FINCA LA ROSALA Pekanų riešutai su medumi ir vanile 75g
5,50 €73,33 €/kg
LOISON GENESI Pandoro Cioccolato su šokolado kremu 1kg
30,95 €30,95 €/kg
LOISON GENESI Pandoro Caramelo Salato su sūdytos karamelės kremu 1kg
Prekės ženklas |
Loison |
---|---|
Šalis |
Italija |
Svoris, kg |
1 |
30,95 €30,95 €/kg
Aprašymas
LOISON GENESI Pandoro Classico – tai itališkas klasikinis pandoro su sviestu ir išskirtine Mananara vanile iš Madagaskaro. Šis Loison kepyklos kūrinys sujungia meistrystę ir aukščiausios kokybės ingredientus, perteikdamas tikrąją itališko pandoro esmę.
Sudėtis ir skonis: Pandoro tešla yra itin minkšta, puri ir švelni. Kepinys natūraliai iškyla per ilgą fermentacijos procesą, kuris suteikia jam lengvą, orų tekstūrą. Vienas iš pagrindinių akcentų – Madagaskaro Mananara vanilė, suteikianti švelnų aromatą ir šilto, subtilaus saldumo skonį. Kiekvienas kąsnis atskleidžia sodraus sviesto ir vanilės dermę.
Ingredientai: Šis pandoro gaminamas iš aukščiausios kokybės ingredientų: natūralaus raugo, pirmo spaudimo sviesto ir ekologiškų miltų. Kiekvienas gamybos žingsnis vykdomas kruopščiai ir su meile, siekiant užtikrinti autentišką skonį. Mananara vanilė, užauginta Madagaskare, pasižymi išskirtiniu aromatu, suteikiančiu pandoro nepakartojamą skonio gylį.
Estetika ir pateikimas: Loison Genesi Pandoro Classico pateikiamas elegantiškoje dėžutėje, pabrėžiančioje produkto prabangą ir puikiai tinkančioje šventinei dovanai. Jo klasikinė žvaigždės formos struktūra ir šviesi, aukso spalva džiugina akį bei sukuria išskirtinę nuotaiką.
Rekomendacijos: Pandoro geriausia patiekti kambario temperatūros, kad atsiskleistų vanilės ir sviesto aromatai. Šis kepinys puikiai dera su espresso kava, desertiniu vynu ar lengva žolelių arbata, pabrėžiančia švelnų vanilės poskonį.
Kiekvienas LOISON GENESI Pandoro Classico gabalėlis perteikia itališkos konditerijos paveldą ir eleganciją, paversdamas kiekvieną šventinį stalą ypatingu akcentu.
Apie Loison
AISTRA IR TRADICIJOS NUO 1938 m
Meistriškai sumaišius paprastumą su meile tikriems gaminiams, laikas ir įžvalgumas gali duoti nepakartojamų rezultatų, nes konditerijos gaminimo proceso neįmanoma paskubinti. Reikia laiko išaukštinti ir meistriškai derinti subtilius, istorijos kupinus skonius. Tai menas tradiciją paversti kokybe.
Tradicija yra pagrindinis mūsų ingredientas, o aistra – tai, kas šildo mūsų orkaites: jau tris kartas kuriame firminius saldumynus ir pristatome juos ant stalo visame pasaulyje.
Dario Loisonas
Papildoma informacija
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, švieži kiaušiniai, cukrus, karamelė su sūdytu sviestu (15%) [cukrus, gliukozė sirupas, grietinėlė (PIENAS), sviestas (13%) (PIENO riebalai, nugriebto pieno milteliai), vanduo, jūros druska (1%), sutraukiančios medžiagos: pektinas, karamelizuotas cukrus, natūralus skonis, emulsiklis: daržovių mono ir digliceridai kilmės riebalų rūgštys], šviežias sviestas (PIENAS) (12%), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, natūralios mielės (KVIEČIAI), šviežias PIENAS (1%), šviežia grietinėlė (PIENAS) (1%), jūros druska, kakavos sviestas, natūrali vanilė (0,2%), natūralios kvapniosios medžiagos.
Maistinė ir energetinė vertė 100g: 1662kJ/396kcal, riebalų 19g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12g, angliavandenių 50g, iš kurių cukrų 27g, baltymų 6,7g, druskos 0,73g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.