“LOISON ASTUCCI Panettone Gran Cacao su šokolado lašeliais ir šokolado kremu 1kg” - įdėtas į krepšelį Peržiūrėti krepšelį
LOISON CAPPELLIERE MAGNUM Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinais ir citrinomis 2kg (cilindrinė dėžutė)
| Prekės ženklas |
Loison Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje. |
|---|---|
| Šalis |
Italija |
| Svoris, kg |
2 |
98,95 €48,98 €/kg
Išankstinis užsakymas
Aprašymas
LOISON CAPPELLIERE MAGNUM Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinais ir citrinomis 2 kg (cilindrinė dėžutė)
Loison Cappelliere Magnum panettone Classico pyragas – įspūdingo dydžio klasikinis itališkas kepinys, gaminamas Veneto regione pagal autentišką 1476 metų receptą. Purus, kvapnus ir švelniai sviestinis, šis panettone pyragas pagamintas iš natūralaus raugo tešlos, praturtintos auksinėmis razinomis, cukruotais Sicilijos apelsinais ir Kalabrijos kedrų vaisiais. Kiekvienas kepinys supakuotas į elegantišką cilindrinę „Cappelliere“ dėžutę, apgaubtą švelnių atspalvių popieriumi su spausdintu dizainu ir atlasine virvele – tai išskirtinė dovana, skirta nustebinti ir įsiminti.
Kepimas ir gamyba
Loison kepykla nuo 1938 metų išlaiko itališko panettone kepimo tradicijas. Tešla brandinama natūraliu raugu daugiau nei 48 valandas, kad būtų pasiektas idealus purumas, aromatingumas ir ilgaamžiškumas. Gamyboje naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai: kvietiniai miltai, italų sviestas, švieži kiaušiniai, pienas, Sicilijos medus, cukruoti citrusai, razinos ir natūrali vanilė iš Madagaskaro. Kiekvienas pyragas formuojamas ir apdorojamas rankomis, laikantis tradicinių itališkų metodų.
Skonis
Šis panettone pyragas pasižymi klasikinio skonio harmonija – saldžios razinos ir citrusinių vaisių gaiva subalansuota švelniu sviesto ir vanilės aromatu. Ilgai kildinta tešla sukuria itin lengvą, purią tekstūrą, kuri tirpsta burnoje.
Patiekimo rekomendacijos
Loison Cappelliere Magnum panettone Classico puikiai tinka šventiniam stalui ar kaip dovana gurmanams. Rekomenduojama patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o prieš ragaujant galima lengvai pašildyti, kad dar labiau atsiskleistų sviesto ir citrusų aromatai.
Atsiliepimai (0)
Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę
Log In
Apie Loison
Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.
Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.
Istorija
Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.
Ką gamina „Loison“
- Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
- Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
- Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.
Kokybė ir tradicijos
Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.
Pakuotės ir dizainas
„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.
Tarptautinis pripažinimas
Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.
Apibendrinimas
„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.



Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra