-24%

LOISON CAPPELLIERE MAGNUM Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinais ir citrinomis 10kg

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

10

Original price was: 326,95 €.Current price is: 250,00 €.25,00 /kg

Turime

Aprašymas

LOISON CAPPELLIERE MAGNUM Panettone Classico tradicinis pryagas  su razinomis, apelsinais ir citrinomis – tai tikras itališkas skanėstas, kuriame susipina natūralus vaisių saldumas ir švelni, puri tekstūra. Razinos, cukruotos apelsinų žievelės ir citrinos suteikia pyragui ne tik saldumo, bet ir malonų gaivumą. Švelnios tešlos pagrindas – aukštos kokybės miltai, sviestas ir natūralios mielės.

Lėtai kildinama net 72 valandas, ši tešla įgauna nepakartojamą lengvumą. Dėl šio brendimo proceso pyragas tampa ypatingai purus, o jo aromatas – sodrus ir vaisinis. Šis panetonas yra skrupulingai pagamintas, kiekvienas ingredientas parinktas taip, kad harmoningai susilietų į vieną skonį.

Sudėtis ir struktūra: Pyragas pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų, tarp kurių – saulėje prisirpusios razinos ir natūraliai cukruotos citrusų žievelės. Be jokių dirbtinių priedų ar aromatų, todėl skonis lieka grynas ir tikras. Citrusinės natos ir razinos subtiliai įsilieja į tešlą, suteikdamos pyragui unikalų charakterį.

Loison Cappelliere Panettone Classico – tai ne tik desertas, bet ir itališka tradicija, kviečianti mėgautis švelniu skoniu ir jaukia akimirka. Cylindrinė dėžutė ne tik puošni, bet ir puikiai apsaugo pyrago šviežumą – todėl kiekvienas kąsnis yra toks pat minkštas ir aromatingas.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Apie Loison
​Dolcearia Loison – tai šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.​ Įmonės istorija prasidėjo 1938 metais, kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, jie nuolat tobulino savo receptus ir gamybos procesus, išlaikydami tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien Dolcearia Loison yra žinoma dėl savo išskirtinių produktų, kurie atspindi Italijos kulinarinį paveldą.​ Dolcearia Loison siūlo platų asortimentą tradicinių itališkų kepinių, įskaitant:​ ______________________________________________________ Panettone: klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.​ Pandoro: minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.​ Colomba: tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, bet formuojamas kaip balandis.​ _____________________________________________________ Kiekvienas produktas gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, kurie perduodami iš kartos į kartą.​ Dolcearia Loison ypatingą dėmesį skiria produktų pakuotėms, kurios yra elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Šis dėmesys detalėms padėjo įmonei pelnyti daugybę apdovanojimų už dizainą ir inovacijas.​ Be to, įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.​ Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.