LOISON ASTUCCI Panettone su sūdytos karamelės kremu 1kg

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

1

20,95 20,95 /kg

Išankstinis užsakymas

Aprašymas

LOISON ASTUCCI Panettone su sūdytos karamelės kremu 1 kg

Loison Astucci panettone pyragas – itališkas kepinys iš Veneto regiono, pasižymintis švelnia tekstūra ir subtiliu saldžiarūgščiu skoniu. Šis panettone pyragas gaminamas natūralaus raugo pagrindu, todėl išlieka purus ir drėgnas. Jo gelsvos tešlos viduje dera tamsiojo šokolado lašai ir švelnus sūdytos karamelės kremas, pagamintas su sviestu, grietinėle ir jūros druska iš Červijos. Panettone pyragas supakuotas į dailų kartoninį dėžutės tipo įpakavimą, puoštą kalėdinėmis iliustracijomis, primenančiomis XX a. pradžios atvirukus.

Kepimas ir gamyba

Kepykla Loison veikia nuo 1938 metų ir laikosi tikros itališkos panettone tradicijos. Tešla brandinama natūraliu raugu daugiau nei 48 valandas, o kepama lėtai, kad išlaikytų purumą ir švelnų drėgnumą. Naudojami aukštos kokybės ingredientai – sviestas, švieži kiaušiniai, Sicilijos medus, šokoladas (mažiausiai 46 % kakavos), karamelė su sūdytu sviestu ir natūrali vanilė iš Madagaskaro.

Skonis

Šis panettone pyragas pasižymi švelniu, bet išraiškingu skoniu. Sūdytos karamelės kremas suteikia subtilaus saldumo su lengvu druskos akcentu, o šokolado lašai prideda sodrumo ir aromato. Tekstūra puri, elastinga, o kiekvienas kąsnis išlaiko sviestinį minkštumą.

Patiekimo rekomendacijos

Loison Astucci panettone pyragas puikiai tinka šventiniam stalui – tiek kaip desertas, tiek kaip dovana. Rekomenduojama patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o prieš ragaujant galima lengvai pašildyti, kad karamelės kremas taptų dar švelnesnis, o šokolado aromatas išsiskleistų pilnai.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In
Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.