LOISON ARMONIA Panettone su šokolado kremu 1kg

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

1

30,95 30,95 /kg

Išankstinis užsakymas

Aprašymas

LOISON ARMONIA Pandoro Cioccolato su šokolado kremu 1 kg

Loison Armonia pandoro pyragas su šokolado kremu – švelnus, kvapnus ir elegantiškas itališkas desertas, kepamas Veneto regione pagal tradicinį Loison receptą. Šis pandoro pyragas gaminamas natūralaus raugo pagrindu, todėl išlieka purus, elastingas ir švelniai sviestinis. Jo auksinė tešla praturtinta šokolado kremu, pagamintu iš Venesuelos kakavos (5 %) ir natūralios vanilės iš Madagaskaro, o viršus lengvai apibarstytas cukraus pudra. Pandoro supakuotas į Armonia kolekcijos dėžutę, kurios dizainas įkvėptas gamtos – spausdintas motyvais su karališkomis gyvūnų figūromis, perteikiančiomis ramybę ir šventinę harmoniją.

Kepimas ir gamyba

Loison kepykla nuo 1938 metų garsėja savo autentiškomis itališkų kepinių tradicijomis. Tešla brandinama natūraliu raugu daugiau nei 48 valandas, kad pyragas įgautų purumo, aromato ir išlaikytų šviežumą. Gamyboje naudojami aukštos kokybės ingredientai – sviestas, švieži itališki kiaušiniai, pienas, grietinėlė, Sicilijos medus, šokolado kremas su kakava ir sviestu, vanilė iš Madagaskaro bei Cervijos jūros druska. Kiekvienas pandoro formuojamas ir kepamas atskirai, laikantis senųjų itališkų tradicijų.

Skonis

Šis pandoro pyragas pasižymi subalansuotu, švelniu skoniu. Šokolado kremas suteikia sodrumo, o sviestinė tešla – švelnumo ir tirpstančios tekstūros. Vanilės ir kakavos derinys kuria šiltą, komfortišką aromatą, kuris tobulai tinka šventinei nuotaikai.

Patiekimo rekomendacijos

Loison Armonia pandoro su šokolado kremu puikiai tinka šventiniam stalui ar kaip išskirtinė dovana gurmanams. Rekomenduojama patiekti kambario temperatūros (18–20 °C), o prieš ragaujant galima trumpai pašildyti, kad šokolado kremas taptų dar švelnesnis.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In
Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.