LHERAUD Carafe Charles VII XO 0,7l (dėž.)

Brandinimas

ąžuolo statinėje

Prekės ženklas

Cognac Lheraud

Cognac Léraud – tai daugiau nei trijų šimtmečių tradicijas turinti konjako gamybos įmonė, įsikūrusi istorinėje Fins Bois srityje, Prancūzijoje.
Speciali pakuotė

taip

Regionas

Cognac

Šalis

Prancūzija

Stiprumas, %

44

Talpa, l

0.7

299,95 428,50 /l

Aprašymas

Lheraud Charles Carafe VII XO konjakas yra išskirtinis daugelio crus derinys, meistriškai sukurtas ir brandintas net 40 metų. Šis įspūdingas brandinimo procesas suteikia konjakui gilią sodrumo ir neprilygstamo rafinuotumo savybę, paversdamas jį išskirtiniu pasirinkimu tikriems gurmanams.

Jo sudėtingumas harmoningai atsiskleidžia ant gomurio, atverdamas kerinčių skonių paletę. Prinokusių juodųjų serbentų natos suteikia vaisinį gyvastingumą, o šilta vanilė prideda kreminio saldumo. Lheraud XO Charles VII vyraujančios skrudintų riešutų  užuominos  priduoda skoniui lengvumo ir lengvo karamelizuoto kartumo taip sukuriant tobulai subalansuota skonių profilį.

Poskonis yra elegantiškas ir ilgas, paliekantis įsimintiną rafinuotumo ir harmonijos įspūdį. Šis konjakas – tai puikus meistriškumo įrodymas, idealus mėgautis ypatingomis progomis arba dovanoti tiems, kurie vertina tikrą prabangą.

Apie Lhéraud: šeimos istorija prasidėjo 1680 m., kai Aleksandras Lhéraud, apsigyvenęs Petite Champagne, savo sode pasodino vynmedžius. Vėliau šėimos istorios pėdomis sekė  Victoras, Jeanas, Pierre’as, Eugène’as, Rémy ir galiausiai Guy, kuris su žmona Andrée ir sūnumi Laurent’u prisidėjo prie to, kad Lhéraud taptų visame pasaulyje išskirtiniu ir  pripažintu prekės ženklu.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Apie Cognac Lheraud
Cognac Léraud – tai daugiau nei trijų šimtmečių tradicijas turinti konjako gamybos įmonė, įsikūrusi istorinėje Fins Bois srityje, Prancūzijoje. Léraud šeimos istorija prasidėjo dar 1680 m., kai pirmasis šeimos narys pradėjo auginti vynuoges ir gaminti vyną. Šeimos meistrystė ir atsidavimas vynininkystei bei distiliavimo menui buvo perduodami iš kartos į kartą, išlaikant autentiškumą ir aukščiausią kokybę. Istoriniai momentai ir tradicijos: XVIII a. vidurys – Léraud šeima pradėjo eksperimentuoti su distiliavimo procesu, kuris tapo pagrindu unikaliems konjako skoniams kurti. 1889 m. – Šeima įžengė į tarptautinę rinką, kai buvo pristatyti pirmieji buteliai su Léraud vardu. Jų autentika ir kokybė netrukus pelnė pripažinimą. XX a. pradžia – modernizacijos era, kurios metu Léraud šeima išlaikė tradicinius metodus, įskaitant distiliavimą à la charentaise metodu ir rankų darbo ąžuolo statines. Fins Bois ir unikalaus skonio paslaptis: Léraud konjakai išsiskiria savo kilme – Fins Bois regionas yra garsus savo kreidos turtingais dirvožmiais, kurie suteikia vynuogėms subtilų aromatą ir sodrumą. Derliaus vynas brandinamas nedidelėse statinėse, kurios yra pagamintos iš regioninio ąžuolo. Šis procesas suteikia gėrimui kompleksinius vanilės, džiovintų vaisių ir medienos aromatus. Pasiekimai ir paveldas: Nepriklausomybė: Léraud yra viena iš nedaugelio likusių nepriklausomų konjako gamintojų šeimų, kurios pilnai valdo visą gamybos procesą – nuo vynuogių auginimo iki konjako butelių pildymo. Apdovanojimai: Jų konjakai, tokie kaip „Hors d’Âge“, yra įvertinti aukščiausiais apdovanojimais tarptautiniuose konkursuose. Platus asortimentas: Be klasikinio konjako, Léraud taip pat gamina garsųjį Pineau des Charentes – subtilų desertinį gėrimą. Įdomybės: Rūsiai: Léraud konjakai brandinami senoviniuose rūsiuose, kur aplinkos drėgmė ir temperatūra yra natūralūs, suteikiantys gėrimui unikalų charakterį. Rankų darbas: Nuo vynuogių priežiūros iki etikečių klijavimo, didelė proceso dalis išlieka rankų darbo, kas suteikia kiekvienam buteliui asmeniškumą. Ilgaamžiškumas: Kai kurios Léraud kolekcijos yra brandinamos daugiau nei 50 metų, o tai garantuoja nepamirštamą skonį. Cognac Léraud – tai ne tik konjakas, bet ir istorinė kelionė per skonį, tradicijas ir šeimos atsidavimą meistrystei.