BARON GASTON Legrand Bas Armagnac 2004 0,7l (med. dėž.)
78,95 €112,79 €/l
LHERAUD Carafe Extra 0,7l (med. dėž.)
225,95 €322,79 €/l
LHERAUD Art du Temps Crystal 1973 0,7l (dėž.)
Brandinimas |
nuo 1973 metų |
---|---|
Prekės ženklas |
Cognac Lheraud Cognac Léraud – tai daugiau nei trijų šimtmečių tradicijas turinti konjako gamybos įmonė, įsikūrusi istorinėje Fins Bois srityje, Prancūzijoje. |
Speciali pakuotė |
taip |
Regionas |
Cognac |
Šalis |
Prancūzija |
Stiprumas, % |
44 |
Talpa, l |
0.7 |
859,95 €1.228,50 €/l
Aprašymas
LHERAUD Art du Temps Crystal 1973
Laikas ir konijakas turi bendrą meną – juos reikia pajusti, kad atsiskleistų visas jų subtilumas ir laikmečio pojūtis. Konjakas „Art du Temps/ Liko menas“ partijos Nr. 0973 buvo distiliuotas 1973 m. ir brandintas ąžuole iki išpilstymo 2014 m. (41 metus). Riboto leidimo sodrus konjakas su vanilės ir crème brûlée stipriais aromatais, o pabaigoje po mažu išryškėja citrusinių vaisių, apelsinų marmelado aromatai su tankiu našlaičių gaivos kuniškumu.
Vynuogynų plotas užima 85 hektarus, kuriuose yra auginamos Ugni Blanc, Colombard ir Folle Blanche vynuogės. Lasdoux valdoje, Angeac komunoje, už senos rezidencijos sienų slypi istorinio palikimo paveldas, kur brandinimo meanas prasideda penkiuose šviesaus ,,Charente’’ akmenų rūsiuose, kuriuose ,,Limousin’’ prancūziško ąžuolo statinėse brandinimas išreiškia ,,Lhéraud’’ konjako nepakartojamą skonį ir subtilumo ir gaivumo peizažą.
Apie Lhéraud: šeimos istorija prasidėjo 1680 m., kai Aleksandras Lhéraud, apsigyvenęs Petite Champagne, savo sode pasodino vynmedžius. Vėliau šėimos istorios pėdomis sekė Victoras, Jeanas, Pierre’as, Eugène’as, Rémy ir galiausiai Guy, kuris su žmona Andrée ir sūnumi Laurent’u prisidėjo prie to, kad Lhéraud taptų visame pasaulyje išskirtiniu ir pripažintu prekės ženklu.
Atsiliepimai (0)
Add a review
You must be logged in to post a review
Log In
Apie Cognac Lheraud
Cognac Léraud – tai daugiau nei trijų šimtmečių tradicijas turinti konjako gamybos įmonė, įsikūrusi istorinėje Fins Bois srityje, Prancūzijoje. Léraud šeimos istorija prasidėjo dar 1680 m., kai pirmasis šeimos narys pradėjo auginti vynuoges ir gaminti vyną. Šeimos meistrystė ir atsidavimas vynininkystei bei distiliavimo menui buvo perduodami iš kartos į kartą, išlaikant autentiškumą ir aukščiausią kokybę.
Istoriniai momentai ir tradicijos:
XVIII a. vidurys – Léraud šeima pradėjo eksperimentuoti su distiliavimo procesu, kuris tapo pagrindu unikaliems konjako skoniams kurti.
1889 m. – Šeima įžengė į tarptautinę rinką, kai buvo pristatyti pirmieji buteliai su Léraud vardu. Jų autentika ir kokybė netrukus pelnė pripažinimą.
XX a. pradžia – modernizacijos era, kurios metu Léraud šeima išlaikė tradicinius metodus, įskaitant distiliavimą à la charentaise metodu ir rankų darbo ąžuolo statines.
Fins Bois ir unikalaus skonio paslaptis:
Léraud konjakai išsiskiria savo kilme – Fins Bois regionas yra garsus savo kreidos turtingais dirvožmiais, kurie suteikia vynuogėms subtilų aromatą ir sodrumą. Derliaus vynas brandinamas nedidelėse statinėse, kurios yra pagamintos iš regioninio ąžuolo. Šis procesas suteikia gėrimui kompleksinius vanilės, džiovintų vaisių ir medienos aromatus.
Pasiekimai ir paveldas:
Nepriklausomybė: Léraud yra viena iš nedaugelio likusių nepriklausomų konjako gamintojų šeimų, kurios pilnai valdo visą gamybos procesą – nuo vynuogių auginimo iki konjako butelių pildymo.
Apdovanojimai: Jų konjakai, tokie kaip „Hors d’Âge“, yra įvertinti aukščiausiais apdovanojimais tarptautiniuose konkursuose.
Platus asortimentas: Be klasikinio konjako, Léraud taip pat gamina garsųjį Pineau des Charentes – subtilų desertinį gėrimą.
Įdomybės:
Rūsiai: Léraud konjakai brandinami senoviniuose rūsiuose, kur aplinkos drėgmė ir temperatūra yra natūralūs, suteikiantys gėrimui unikalų charakterį.
Rankų darbas: Nuo vynuogių priežiūros iki etikečių klijavimo, didelė proceso dalis išlieka rankų darbo, kas suteikia kiekvienam buteliui asmeniškumą.
Ilgaamžiškumas: Kai kurios Léraud kolekcijos yra brandinamos daugiau nei 50 metų, o tai garantuoja nepamirštamą skonį.
Cognac Léraud – tai ne tik konjakas, bet ir istorinė kelionė per skonį, tradicijas ir šeimos atsidavimą meistrystei.
Atsiliepimai
There are no reviews yet