LAMBAY Irish Malt – naujoviškas airiškas viskis, dvigubo ir trigubo distiliavimo, vieno salyklo mišinys, brandinamas ex burbono statinėse ir meistriškai sumaišomas iki galutinio brandinimo Camus konjako statinėse. Prieš pildant statines, jos „pailsi“ gryname jūros ore, veikiamos jodo, druskos ir dumblių. Leisdamas šiems subtiliems elementams veikti statinių medieną, gamintojas suteikia viskiui naują skonio profilį ir subalansuotą pabaigą. Viskis brandinamas 3 metus. Taip pat gamyboje naudojamas krištolo skaidrumo vanduo iš vietinio Lambay salos šulinio, vadinamo Trinity. Išpilstymas vyksta be išankstinio šalto filtravimo.
Viskis – tamsios gintaro spalvos su raudonmedžio atspalviu. Skonis švelnus, harmoningas, šildantis, su kokoso, salyklo, džiovintų uogų, muskato ir kardamono užuominomis. Malonus saldumas ilgame poskonyje, pasižymintis pikantiškais niuansais. Viliojantis viskio aromatas alsuoja salyklo, kvapnių gėlių, prinokusių bananų ir figų užuominomis.
Viskis puikiai tinka vartoti gryna forma arba įlašinus kelis lašus vandens.