Prie rytinės Airijos pakrantės yra nedidelė spalvinga sala Lambay, kurios plotas yra tik 2,5 km². Cecil Baring, trečiasis baronas Revelstoke, įsigijo salą 1904 m. Iki šio pirkimo Lambay daugelį amžių priklausė privačiai nuosavybei. To priežastis buvo barono ir jo žmonos pasmerkimas ir persekiojimas iš Airijos katalikų visuomenės. Ir viskas dėl to, kad jis yra airis, o ji – amerikietė, o tai tais laikais buvo visiškai nepriimtina. Šiandien Lambay sala priklauso 7-ajam Revelstoke baronui Aleksandrui Baringui. Jo šeima yra vieninteliai žmonės saloje ir gyvena nuostabioje aplinkoje, nors ir atšiauriame klimate.
Prieš keletą metų Aleksandr ir Cyrila Camus, garsūs Camus konjako namų savininkai, nusprendė įkurti bendrą projektą ir pradėjo gaminti unikalų airišką viskį Lambay. Projekto idėja – viskis trigubai distiliuojamas ir brandinamas konjako statinėse Camus, kurias specialiai atrinko konjako namų prižiūrėtojas Patrick Léger. Tuo pačiu metu gamybai naudojamas vanduo iš Lambėjuje esančio Trinity šulinio. Salyklo ir grūdų viskio mišinys 4 metus brandinamas ąžuolinėse ex burbono statinėse, po to viskis papildomai brandinamas Camus konjako ąžuolo statinėse. Konjako statinės, kurios naudojamos vieną kartą, iš anksto išdžiovinamos (statinės sugeria iki 12 litrų konjako spirito) ir siunčiamos trumpam pailsėti, prieš tolimesnį viskio brandinimą.