KOROME Guttiau Nero traški sardinietiška duonelė su alyvuogių aliejumi ir aktyvuota anglimi 250g

Prekės ženklas

Korome

Šalis

Italija

Svoris, kg

0.25

5,95 23,80 /kg

Aprašymas

MASSERIA SARDE – tai tradiciškų sardinietiškų produktų namai. Šie produktai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų, gerbiant ir išlaikant gaminimo metodus, tradicijas, kurių išmokstama iš mamų ir senelių.

KOROME – žodis, gimęs iš sardinietiškų žodžių Coru (širdis) ir Meu (mano) – Corumeu. Tai žodis, aprėpiantis Sardinijos istoriją, širdį ir sielą bei salos gaminius.

Sardiniečiai klajodami gamindavo Pane Carasau, kas buvo vienas svarbiausių maisto produktų norint išgyventi šaltą žiemą. Mūsų WINE MAKER asortimente rasite Pane Guttiau – Carasau duonelės variaciją. Pane Guttiau – tai duonelė, originaliai gaminama ant Carasau duonos lašinant išlydytus taukus ir vėliau užbarstant druskos. Šiandien recepte naudojamas alyvuogių aliejus, tačiau aromatai ir skonis išliko nepakitęs. Ant tešlos lašinamas aliejus, užbarstoma druskos ir švelniai paskrudinama krosnyje. Rezultatas – ypač trapus ir skanus maisto produktas, tinkamas mėgautis bet kokia proga. Guttiau duonos lakštai dėl savo trapumo ir permatonumo dar vadinami Papiruso duona.

Pane Guttiau – tai duonelė, kurią galima patiekti šalia įvairių vytintos mėsos, dešrelių, sūrių užkandžių lėkščių. Tinka naudoti vietoj krutonų sriubose, patiekti šalia tartarų. KOROME sardinietiška duonelė gali būti naudojama įvairiuose gastronominiuose eksperimentuose ir yra puikus priedas vakarėlio metu.

KOROME linija skirta tiems, kurie nori prisiminti kelionę į Sardiniją ir tiems, kurie yra toli nuo namų ir nori iš naujo atrasti skonius ir aromatus iš savo vaikystės. Kviečiame paragauti tikro saulėtos Sardinijos skonio!