Apie gamintoją
1969 m. Ennio Poli nusprendė savo mažą kavos skrudyklą paversti geros kavos sinonimu. Puikiai pažinodamas savo klientus jis ryžosi pats sudaryti skirtingų kavos rūšių ir skrudinimo pupelių mišinius, geriausiai atitinkančius išrankių italų skonį. Nuo tada iš viso pasaulio atrinktos kavos pupelės keliauja į žymiojoje Cinque Terre įsikūrusius „Italcaffe“ namus, kur virsta geriausias kavos savybes atskleidžiančiais skoniais ir aromatais.
2019-ieji „Italcaffe“ tapo simboliniais metais – 50-ies metų jubiliejus, kuris žymi ir naują įmonės raidos etapą – aktyvus eksporto rinkų plėtimas, naujas pakuočių dizainas, išplėstas asortimentas.
Pristatę rinkai naujus kavos skonius net du kartus – 2010 m ir 2012 m buvo įvertinti aukso medaliais. Kavos pupelės pakuojamos su pakavimo dujomis, o ne vakumuojamos, o tai leidžia ilgiau išlaikyti kavos šviežumą ir tikrąjį aromatą.