Pusiau sausas baltasis vynas, pagamintas iš atgaivintos, itin retos vynuogių veislės – Petit Manseng, maišytos kartu su Colombard vynuoge. Vynas pavadintas Jupiterio palydovo vardu.
Kad išlaikyti aromatų gaivumą, vynuogės skinamos anksti ryte. Maceracija trumpa, žemoje temperatūroje. Norint pilnai išreikšti vyno aromatingumą, fermentacijos metu temperatūra laikoma 18-19’C. Brandinama plieno talpose, siekiant išsaugoti šio cuvée aromatus ir natūralų gyvumą. Prieš išpilstant, vynas laikomas 6-8’C temp,
Intensyvaus, šviežio laukinių gėlių, persikų, ananasų, ličių aromato. Burnoje labai malonus, puikiai subalansuotas, gaivaus poskonio.
Tinka aperityvui, dera su egzotiniais patiekalais arba vakarienės pabaigoje prie sūrių lėkštės, rūgštesnių desertų.