iMORI Colomba Pistacchio pyragas su pistacijų kremu, 900g (dėžutė)

Prekės ženklas

iMori

Speciali pakuotė

taip

Šalis

Italija

Svoris, kg

0.9

32,95 33,28 /l

Aprašymas

iMORI Colomba Pistacchio su pistacijų kremu, 900 g (dėžutė) – rafinuotas Velykų pyragas, kuriame susilieja šiuolaikinis skonis ir itališkos konditerijos tradicijos.

Šis rankų darbo pyragas pagamintas iš natūraliu raugu brandintos tešlos, kuri suteikia jam nepakartojamą purumą ir švelnią tekstūrą. Pyrago vidus gausiai įdarytas švelniu pistacijų kremu, kuris pasižymi subtiliu riešutiniu aromatu ir saldumu. Paviršius padengtas baltuoju šokoladu ir pabarstytas traškiais pistacijų gabalėliais, kurie sukuria išraiškingą skonio kontrastą ir vizualinį išskirtinumą.

Sudėtis:

Kvietiniai miltai, pistacijų kremas (20 %), kiaušiniai, sviestas, cukrus, pienas, natūralus raugas, kakavos sviestas, baltasis šokoladas, pistacijos, vanilė.

Maistinė vertė (100 g):

  • Energinė vertė: ~420 kcal
  • Riebalai: 22 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 10 g)
  • Angliavandeniai: 52 g (iš jų cukrų 29 g)
  • Baltymai: 7 g
  • Skaidulos: 1,5 g
  • Druska: 0,3 g

Kaip mėgautis?

iMORI Colomba Pistacchio puikiai tinka šventiniam stalui ar kaip dovana gurmanams. Rekomenduojama patiekti kambario temperatūroje, kad pilnai atsiskleistų pistacijų ir šokolado skoniai. Šis pyragas puikiai dera su espresso kava, saldžiais putojančiais vynais ar desertiniais likerio tipo gėrimais. Norint ypatingesnio pateikimo – patiekite su šviežiomis uogomis arba vaniliniais ledais.

👉 Atraskite daugiau gurmaniškų iMORI gaminių mūsų puslapyje: winemaker.lt

Colomba di Pasqua yra tvirta Velykų tradicija Italijoje

Tradicinė „balandžio formos“ Colomba di Pasqua arba Colomba pasquale Italijoje jau beveik šimtmetį buvo velykinio sezono detalė.

Jos ištakos siekia 1930-uosius Milano įmonę „Motta“, kuri tuo metu jau garsėjo savo Panettone ir Pandoro pyragais, skirtais Kalėdiniam sezonui.

Colomba buvo sugalvota kaip būdas naudoti tą pačią kepimo įrangą ir daug tų pačių ingredientų, norint užsidirbti Velykų turguje. Planas pasiteisino. Colombą komercializavo Milano kepėjas ir verslininkas Angelo Motta, o sėkmingai ėmėsi prekiauti jo reklamos direktorius Dino Villani. Vėliau 1940-aisiais recepto ėmėsi Angelo Vergani, įkūręs Milano įmonę Vergani, kuri iki šiol gamina colombas.

Taigi, iš ko tiksliai pagamintas Colomba ir kuo jis skiriasi nuo Panettone?
Tešla colombai kepti gaminama panašiai kaip Panettone – iš miltų, kiaušinių, cukraus, natūralių mielių ir sviesto. Padarius colombos arba balandėlio formą, tešla prieš kepant aptepama glajumi ir migdolais.

Panettone pyrage rasite daug razinų ir įvairių cukruotų vaisių, o Colomba sudėtyje yra tik cukruotų apelsinų žievelių nenaudojant razinų, su saldžių migdolų užpilu.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In