-23%

iMORI Colomba Mandarino su cukruotomis apelsinų žievelėmis 900g (dėžutė)

Prekės ženklas

iMori

Speciali pakuotė

taip

Šalis

Italija

Svoris, kg

0.9

Original price was: 29,95 €.Current price is: 22,95 €.25,50 /l

Neturime

Aprašymas

iMORI Colomba Mandarino su cukruotomis apelsinų žievelėmis yra Velykinis pyragas, labai populiarus Italijoje. iMori pristato Sicilijai būdingi elementai, jos kultūrinės tradicijos – maurų – spalvos ir ingredientai. Produkto įvaizdis yra aukštosios konditerijos, kuri vystosi teritoriniame kilmės kontekste, išraiška.

Colomba di Pasqua yra tvirta Velykų tradicija Italijoje.
Tradicinė „balandžio formos“ Colomba di Pasqua arba Colomba pasquale Italijoje jau beveik šimtmetį buvo velykinio sezono detalė.

Jos ištakos siekia 1930-uosius Milano įmonę „Motta“, kuri tuo metu jau garsėjo savo Panettone ir Pandoro pyragais, skirtais Kalėdiniam sezonui.

Colomba buvo sugalvota kaip būdas naudoti tą pačią kepimo įrangą ir daug tų pačių ingredientų, norint užsidirbti Velykų turguje. Planas pasiteisino. Colombą komercializavo Milano kepėjas ir verslininkas Angelo Motta, o sėkmingai ėmėsi prekiauti jo reklamos direktorius Dino Villani. Vėliau 1940-aisiais recepto ėmėsi Angelo Vergani, įkūręs Milano įmonę Vergani, kuri iki šiol gamina colombas.

Taigi, iš ko tiksliai pagamintas Colomba ir kuo jis skiriasi nuo Panettone?
Tešla colombai kepti gaminama panašiai kaip Panettone – iš miltų, kiaušinių, cukraus, natūralių mielių ir sviesto. Padarius colombos arba balandėlio formą, tešla prieš kepant aptepama glajumi ir migdolais.

Panettone pyrage rasite daug razinų ir įvairių cukruotų vaisių, o Colomba sudėtyje yra tik cukruotų apelsinų žievelių nenaudojant razinų, su saldžių migdolų užpilu.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In