iCONTADINI Olio Extra Vergine Di Oliva Dolce itin tyras alyvuogių aliejus išgaunamas nepertraukiamo šalto ciklo būdu per 8 valandas nuo surinkimo. Šiam aliejui gaminti naudojamas mišinys iš “Biancolilla” ir “Pennulara” alyvuogių, auginamų daugiau nei 400 metrų virš jūros lygio, aukštose kalvose. Tiek „Biancolilla“, tiek „Pennulara“ šiuose aukščiuose išreiškia didžiausią aromatinių medžiagų ir polifenolių kiekį. Rezultatas – puikios harmonijos aliejus su migdoliniu ir subalansuotu vaisiškumu, kurį galima derinti su įvairiomis daržovėmis ar šviežiais sūriais. Dėl savo žolinio kvapo ir netikėto saldumo jis puikiai dera su termiškai apdorotais arba ne žuvies ir mėsos patiekalais.
Šį alyvuogių aliejų galima naudoti tiek patiekalų gardinimui, tiek kepimui.
Atsiliepimai
There are no reviews yet