IBESA Jamon Iberico de Bellota 100% DOP pjaustytas kumpis 100g

Prekės ženklas

Ibesa

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.1

19,95 199,50 /kg

Aprašymas

IBESA Jamon Ibérico de Bellota 100% DOP pjaustytas kumpis 100 g

IBESA Jamon Ibérico de Bellota 100% DOP pjaustytas kumpis – tai vienas garsiausių Ispanijos gaminių, vertinamas dėl savo skonio ir kokybės. Jis gaminamas iš 100 % iberiškos veislės kiaulių, laisvai besiganančių Los Pedroches ąžuolynuose, kur gyvūnai minta gilėmis ir žole. Dėl tokios mitybos mėsa įgauna švelnų, subalansuotą skonį ir natūralų marmurinį riebalų sluoksnį. Kumpis pjaustomas plonai ir rankomis sudedamas į pakuotes, kad būtų išlaikytas jo aromatas ir tekstūra.

Kilmė ir gamyba

Produktas kilęs iš Los Pedroches regiono pietų Ispanijoje – vietos, garsėjančios senomis vytinimo tradicijomis. Kumpis gaminamas iš liesos mėsos, kuri marinuojama druska ir natūraliais priedais, tada brandinama rūsiuose, kur vyrauja stabili temperatūra ir drėgmė. Šis lėtas brandinimo procesas leidžia mėsai subręsti natūraliai, todėl ji tampa minkšta, kvapni ir išraiškingo skonio.

Skonis ir tekstūra

Iberiškas vytintas kumpis pasižymi švelniu, bet sodriu skoniu – jaučiasi natūralus gilės saldumas, šiek tiek sūrumo ir švelnus riebumas. Mėsa tamsiai raudona, su plonais riebalų ruoželiais, kurie tirpsta burnoje. Tai tikras ispaniškas delikatesas, tinkantis tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms.

Vartojimo rekomendacijos

Pjaustytas iberiškas vytintas kumpis puikiai tinka užkandžių lėkštėms, prie sūrių, alyvuogių ar skrudintos duonos. Skonis geriausiai atsiskleidžia kambario temperatūroje. Tai universalus pasirinkimas – galima patiekti kaip tapas, naudoti sumuštiniams ar prie taurės vyno.

Maistinė vertė (100 g)

Energinė vertė: 1358 kJ / 352 kcal
Riebalai: 20 g
– iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 7 g
Angliavandeniai: 0 g
Baltymai: 35 g
Druska: 5 g

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In