IBESA Jamon Iberico de Bellota 100% chorizo dešra ~0,5kg (dėž.)

Prekės ženklas

Ibesa

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.5

25,95 

Aprašymas

IBESA Jamon Ibérico de Bellota 100% chorizo dešra ~0,5 kg (dėžutėje)

IBESA Jamon Ibérico de Bellota 100% chorizo – tai klasikinė ispaniška vytinta dešra, gaminama iš aukščiausios kokybės 100 % iberiškos veislės kiaulių, laisvai besiganančių Los Pedroches ąžuolynuose ir šeriamų gilėmis. Dėl tokios mitybos mėsa įgauna natūralų sultingumą ir gilų, subalansuotą skonį. Dešra gaminama pagal tradicinį receptą: mėsa marinuojama su druska, paprika ir prieskoniais, įdaroma į natūralų apvalkalą ir brandinama natūraliuose rūsiuose, kuriuose yra išgaunamas tobulas aromatas ir tekstūra.

Kilmė ir gamyba

Šis iberiškas chorizo kumpis gaminamas Ispanijos pietuose, Los Pedroches regione, garsėjančiame aukščiausios klasės iberinių gaminių gamyba. IBESA šeimos ūkis laikosi tradicinių metodų – be skubos, lėtai brandina dešras natūraliomis sąlygomis, kad išlaikytų tikrąjį mėsos charakterį. Kiekvienas gaminys yra kruopščiai pagamintas iš liesos iberiškos kiaulienos, brandintos ir paruoštos pagal senas šeimos tradicijas.

Skonis ir tekstūra

Švelniai aitrus, sodrus ir aromatingas – toks yra iberiškas chorizo de Bellota skonis. Jame jaučiamos natūralios paprikos, česnako ir brandintos mėsos natos. Tekstūra elastinga, tačiau minkšta – kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje, palikdamas malonų, ilgai išliekantį poskonį.

Vartojimo rekomendacijos

Ši iberiška chorizo dešra puikiai tinka užkandžiams, tapas lėkštėms ar kaip priedas prie sūrių ir duonos. Skonis geriausiai atsiskleidžia kambario temperatūroje. Galima patiekti plonai pjaustytą kaip užkandį ar naudoti ruošiant karštus patiekalus – pavyzdžiui, troškinius ar omletus su chorizo gabalėliais.

Maistinė vertė (100 g)

Energinė vertė: 1826 kJ / 437 kcal
Riebalai: 37 g
– iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 15 g
Angliavandeniai: 0 g
– iš jų cukrų: 0 g
Baltymai: 26 g
Druska: 5 g

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In