HYDE Special Reserve Sherry Cask Finish – sumaišyti du ilgai brandinti ąžuolo statinėse viskiai: single malt 18 metų viskis, brandintas Burbono statinėse bei single grain 8 metų viskis – Oloroso Chereso statinėse ir vėliau dar abu kartu 9 mėn ispaniško Oloroso Chereso statinėse. Trigubai distiliuojamas tradiciniuose variniuose distiliavimo induose. Naudojamas vietinis šaltinio vanduo iš Vakarų Korko. Degintos burbono statinės suteikia viskiui saldų vanilės ir karamelės aromatą, o degintos chereso statinės – riešutų ir pikantiškų natų, džiovintų vaisių ir pieniško iriso užuominų.
Aromate jaučiamos gėlių, vanilės saldumo, medaus, karamelės, šokolado ir įvairių vaisių natos, pagardintos prieskoniais. Skonis – nuostabiai glotnus, šilko tekstūros, bet sudėtingas, su kreminiais karamelės, medaus, abrikosų ir obuolių akcentais. Viskio poskonis – turtingas, su ilgai išliekančiomis ąžuolo natomis.
Rekomenduojama vartoti gryną.