CASCINA BOSCO MAGGIORE Piemonte IGP skrudinti lazdyno riešutai 500g
18,50 €37,00 €/kg
PLANTA SANTA Anejo 0,7l
47,95 €68,50 €/l
GLENDALOUGH Summer Gin 0,7l
Prekės ženklas |
Glendalough |
---|---|
Šalis |
Airija |
Stiprumas, % |
41 |
Talpa, l |
0.7 |
31,95 €45,64 €/l
Neturime
Aprašymas
GLENDALOUGH Summer Gin džino gamybai naudojamos šios augalinės medžiagos: kadagio uogos, kalendros sėklos, citrinos žievelės, angelika, saldymedis, kartaus migdolų, raudonėlių šaknys, Ceilono cinamonas, imbieras, kvapieji pipirai, šeivamedžio žiedai, melisa, pušų ūgliai, gervuogių žiedai. gervuogių lapai, apapynių žiedai, laukinės rožės, laukinės avietės, laukinių aviečių lapai, dobilų žiedai. Summer Gin skonis kaip žydinčios pievos, su nuostabiais gėlių ir vaisių skoniais. Tai airiškas džinas, kurio savitumą nulemia vasaros metu surinkti augalai iš Wicklow apylinkių. Aromate jaučiamos šeivamedžio žiedų, raktažolės, šviežių citrusinių vaisių ir prinokusių obuolių natos. Skonis yra tvirtas ir galingas, su šildančiu saldumu – medaus, meliono ir braškių užuominomis. Poskonyje išryškėja prieskoniai su subtiliais citrusais, išlaikančiais gaivumą ir šviežumą.
Rekomenduojama vartoti gryną su ledu bei kokteiliuose.
Apie Glendalough
Glendalough - dviejų ežerų slėnis - gilus ledynų slėnis esantis Wicklow kalnuose, į pietus nuo Dublino. Ši vietovė yra žinoma dėl savo natūralaus ir vaizdingo grožio, dar vadinamo "Airijos sodu". Glendalough taip pat yra VI a. vienuolyno gyvenvietė, kurią įkūrė legendinis vienuolis St Kevin (Sent Kevin) - šios distilerijos įkvėpėjas ir, žinoma, žmogus ant butelio. St Kevin'o laikais vienuolynai, tokie kaip Glendalough, buvo distiliuotų gėrimų gimtinė. Kaip ir dauguma airiškų viskių, Glendalough bręsta Burbono statinėse, tačiau tradicija nutraukiama tuo, kad visus viskiai užbaigiami per antrą brandinimą su labai skirtingomis statinėmis. Jos parenkamos ypač siekiant pabrėžti tam tikram viskiui būdingus skonius. Glendalough spirito varykla daugiausia yra žinoma dėl savo viskių, tačiau joje taip pat gamina stebėtinai skanius džinus. Ingredientų džino gamybai bendrovės botanikai ieško vietinėse kalvose aplink spirito varyklą ir ieško šviežių ir laukinių augalų, kurie distiliuojami beveik iškart po nuskinimo. Skinimas atliekamas labai atsargiai, vengiama surinkti per daug, tausojant gamtą. Distiliavimas atliekamas labai lėtai, mažomis partijomis, kad būtų išsaugoti visi subtilūs skoniai. Kai kurios žolelės distiliuojamos iš karto, kitos kabo distiliavimo kolonėlės krepšelyje. Išskirtinis gamybos rezultatas ir tarptautinis pripažinimas yra pasiektas dėka nuoširdaus, sunkaus meistrų darbo bei sukurto savito stiliaus, išlaikant tikrąsias airiško džino ir viskio gamybos tradicijas.