GLENDALOUGH Spring Gin – džinas, kurio savitumą lemia Airijoje surinkti augalai. Kiekvieną pavasarį einama į Wicklow apylinkes rinkti tuos augalus, kuriuos galima rasti tik šiuo metų laiku ir neužilgo darykloje visa tai ruošiama gamybos procesui. Šiai partijai buvo panaudotos šios botaninės medžiagos: kadagio uogos, kalendros sėklos, citrinos žievelė, angeliko šaknis, saldymedžio šaknis, kartieji migdolai, raudonžiedžio šaknis, Ceilono cinamonas, imbieras, erškėtuogių žiedai, kiaulpienių žiedai, buko lapai, raktažolės, gudobelės lapai, gebenės ūgliai, rūgštynės, beržų sula ir mėta.
Aromate atsiveria saldūs kadagių ir saldymedžio akcentai, skonyje išryškėja šviežių mėtų lapų ir baltų gėlių natos.
Rekomenduojama vartoti gryną su ledu bei kokteiliuose.