FINCA LA ROSALA Valencia migdolai blanširuoti su paprika ir druska 90g

Prekės ženklas

Finca La Rosala

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.09

3,25 36,11 /kg

Neturime

Aprašymas

Blanširuoti Valencijos migdolai iš Ispanijos. Rankų darbo migdolai skrudinti su druska ir „La Vera“ paprika.

Tai sveikas ir puikaus skonio užkandis.

Migdolai užauginti, surinkti ir paskrudinti Valencijos regione Ispanijoje. Valencijos migdolai pasižymi stambiu branduoliu ir išskirtiniu skoniu. Midgolai turi labai daug naudingų medžiagų.

Apie Finca La Rosala
FINCA LA ROSALA įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio pradėjo šį riešutų skrudinimo ir gardinimo verslą iš aistros "panchitos" - taip jo regione vadinami žemės riešutai, kuriuos Pedro kaimynas "Angelito" skrudindavo. "Angelito" buvo amatininkų šeimos narys, kurie skrudindavo riešutus medžio krosnyje nuo 19 amžiaus pradžios. Vieną dieną Pedro ėjo nusipirkti "panchitos" iš "Angelito", kuris tuo metu juos skrudino. Pedro taip atidžiai stebėjo visą procesą, kad "Angelito" tai pamatęs paklausė Pedro, ar jis nenorėtų būti išmokytas šio meno. "Angelito" buvo mokytojas ir Pedro draugas, kuris išmokė visų skrudinimo paslapčių ir gudrybių. Kai "Angelito" mirė, Pedro suprato, kad jam iš galvos niekaip neišeina receptai, kurių jį išmokė brangus draugas, ir jis pradėjo skrudinti riešutus savo namuose, paprastoje orkaitėje. Pamažu Pedro pradėjo bandyti šį procesą su kitais riešutais - migdolais, lazdyno riešutais, pistacijomis, anakardžio riešutais, papildomai pridėdamas naujoviškų ingredientų...
Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: blanširuoti Valencijos MIGDOLAI, druska, cukranendrių cukrus, "La Vera" paprika. Kilmės šalis: Ispanija.


Maistinė ir energetinė vertė 100g: 2683kJ/649kcal, riebalų 57,8g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,3g), angliavandenių 4,2g (iš kurių cukrų 4,2g), baltymų 24,9g, druskos 2,91g.


Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.