FINCA LA ROSALA įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio pradėjo šį riešutų skrudinimo ir gardinimo verslą iš aistros "panchitos" - taip jo regione vadinami žemės riešutai, kuriuos Pedro kaimynas "Angelito" skrudindavo. "Angelito" buvo amatininkų šeimos narys, kurie skrudindavo riešutus medžio krosnyje nuo 19 amžiaus pradžios. Vieną dieną Pedro ėjo nusipirkti "panchitos" iš "Angelito", kuris tuo metu juos skrudino. Pedro taip atidžiai stebėjo visą procesą, kad "Angelito" tai pamatęs paklausė Pedro, ar jis nenorėtų būti išmokytas šio meno. "Angelito" buvo mokytojas ir Pedro draugas, kuris išmokė visų skrudinimo paslapčių ir gudrybių. Kai "Angelito" mirė, Pedro suprato, kad jam iš galvos niekaip neišeina receptai, kurių jį išmokė brangus draugas, ir jis pradėjo skrudinti riešutus savo namuose, paprastoje orkaitėje. Pamažu Pedro pradėjo bandyti šį procesą su kitais riešutais - migdolais, lazdyno riešutais, pistacijomis, anakardžio riešutais, papildomai pridėdamas naujoviškų ingredientų...
JASCI & MARCHESANI Frizz Bianco Pet Nat Biologico 0,75l
15,95 €21,27 €/l
FINCA LA ROSALA Skrudinti ir sūdyti Marcona migdolai 150g
5,95 €39,67 €/kg
FINCA LA ROSALA Skrudinti ir sūdyti pistacijų branduoliai 150g
Prekės ženklas |
Finca La Rosala |
---|---|
Šalis |
Ispanija |
Svoris, kg |
0.15 |
7,95 €53,00 €/kg
Apie Finca La Rosala
Papildoma informacija
Sudedamosios dalys: PISTACIJŲ branduoliai 98%, druska, cukranendrių cukrus, "La Vera" paprikos milteliai. Kilmės šalis: Ispanija. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistinė ir energetinė vertė 100g: 2664kJ/644kcal, riebalų 55,6g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8g), angliavandenių 12g (iš kurių cukrų 5,3g), baltymų 19,1g, druskos 1,7g.
Be gliuteno. Be laktozės. Atidarius laikyti šaldytuve.