FINCA LA ROSALA Skrudinti ir sūdyti Marcona migdolai 150g

Prekės ženklas

Finca La Rosala

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.15

5,95 39,67 /kg

Apie Finca La Rosala
FINCA LA ROSALA įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio pradėjo šį riešutų skrudinimo ir gardinimo verslą iš aistros "panchitos" - taip jo regione vadinami žemės riešutai, kuriuos Pedro kaimynas "Angelito" skrudindavo. "Angelito" buvo amatininkų šeimos narys, kurie skrudindavo riešutus medžio krosnyje nuo 19 amžiaus pradžios. Vieną dieną Pedro ėjo nusipirkti "panchitos" iš "Angelito", kuris tuo metu juos skrudino. Pedro taip atidžiai stebėjo visą procesą, kad "Angelito" tai pamatęs paklausė Pedro, ar jis nenorėtų būti išmokytas šio meno. "Angelito" buvo mokytojas ir Pedro draugas, kuris išmokė visų skrudinimo paslapčių ir gudrybių. Kai "Angelito" mirė, Pedro suprato, kad jam iš galvos niekaip neišeina receptai, kurių jį išmokė brangus draugas, ir jis pradėjo skrudinti riešutus savo namuose, paprastoje orkaitėje. Pamažu Pedro pradėjo bandyti šį procesą su kitais riešutais - migdolais, lazdyno riešutais, pistacijomis, anakardžio riešutais, papildomai pridėdamas naujoviškų ingredientų...
Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: blanširuoti Marcona migdolų RIEŠUTAI 96%, druska, cukranendrių cukrus, "La Vera" paprikos milteliai. Kilmės šalis: Ispanija. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.


Maistinė ir energetinė vertė 100g: 2734kJ/662kcal, riebalų 59,5g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5g), angliavandenių 3,4g (iš kurių cukrų 3,4g), baltymų 24g, druskos 2,05g.


Be gliuteno. Be laktozės. Atidarius laikyti šaldytuve.