FINCA LA ROSALA Pekanų riešutai su medumi ir vanile 75g

Prekės ženklas

Finca La Rosala

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.09

5,50 73,33 /kg

Aprašymas

Rankų darbo pekanų riešutai skrudinti kartu su medumi ir vanile. Pekano riešutai dar kitaip vadinami karijų riešutais. Juose labai gausu vitamino B1, cinko, omega rūgčių.

Apie Finca La Rosala
FINCA LA ROSALA įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio pradėjo šį riešutų skrudinimo ir gardinimo verslą iš aistros "panchitos" - taip jo regione vadinami žemės riešutai, kuriuos Pedro kaimynas "Angelito" skrudindavo. "Angelito" buvo amatininkų šeimos narys, kurie skrudindavo riešutus medžio krosnyje nuo 19 amžiaus pradžios. Vieną dieną Pedro ėjo nusipirkti "panchitos" iš "Angelito", kuris tuo metu juos skrudino. Pedro taip atidžiai stebėjo visą procesą, kad "Angelito" tai pamatęs paklausė Pedro, ar jis nenorėtų būti išmokytas šio meno. "Angelito" buvo mokytojas ir Pedro draugas, kuris išmokė visų skrudinimo paslapčių ir gudrybių. Kai "Angelito" mirė, Pedro suprato, kad jam iš galvos niekaip neišeina receptai, kurių jį išmokė brangus draugas, ir jis pradėjo skrudinti riešutus savo namuose, paprastoje orkaitėje. Pamažu Pedro pradėjo bandyti šį procesą su kitais riešutais - migdolais, lazdyno riešutais, pistacijomis, anakardžio riešutais, papildomai pridėdamas naujoviškų ingredientų...
Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: PEKANO RIEŠUTAI, MEDUS, druska, cukranendrių cukrus, "La Vera" paprika, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, E904. Kilmės šalis: JAV.


Maistinė ir energetinė vertė 100g: 3067kJ/733kcal, riebalų 67,52g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,79g), angliavandenių 21,81g (iš kurių cukrų 8,45g), baltymų 9,41g, druskos 0,12g.


Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.