FINCA LA ROSALA Marcona migdolai su rozmarinais 90g

Prekės ženklas

Finca La Rosala

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.09

4,65 51,67 /kg

Aprašymas

Rankų darbo skrudinti Marconos migdolai iš Ispanijos pagardinti druska ir rozmarinais.

Gardus užkandis, tinkantis bet kokiai progai.

Apie Finca La Rosala
FINCA LA ROSALA įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio pradėjo šį riešutų skrudinimo ir gardinimo verslą iš aistros "panchitos" - taip jo regione vadinami žemės riešutai, kuriuos Pedro kaimynas "Angelito" skrudindavo. "Angelito" buvo amatininkų šeimos narys, kurie skrudindavo riešutus medžio krosnyje nuo 19 amžiaus pradžios. Vieną dieną Pedro ėjo nusipirkti "panchitos" iš "Angelito", kuris tuo metu juos skrudino. Pedro taip atidžiai stebėjo visą procesą, kad "Angelito" tai pamatęs paklausė Pedro, ar jis nenorėtų būti išmokytas šio meno. "Angelito" buvo mokytojas ir Pedro draugas, kuris išmokė visų skrudinimo paslapčių ir gudrybių. Kai "Angelito" mirė, Pedro suprato, kad jam iš galvos niekaip neišeina receptai, kurių jį išmokė brangus draugas, ir jis pradėjo skrudinti riešutus savo namuose, paprastoje orkaitėje. Pamažu Pedro pradėjo bandyti šį procesą su kitais riešutais - migdolais, lazdyno riešutais, pistacijomis, anakardžio riešutais, papildomai pridėdamas naujoviškų ingredientų...
Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: blanširuoti Markonos MIGDOLAI, druska, alyvuogių aliejus, gumiarabikas (E414), cukranendrių cukrus, rozmarinas 1%, natūrali rozmarino kvapioji medžiaga, "La Vera" paprika. Kilmės šalis: Ispanija.


Maistinė ir energetinė vertė 100g: 2589kJ/629kcal, riebalų 53,6g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,29g), angliavandenių 8,42g (iš kurių cukrų 3,96g), baltymų 22,6g, druskos 1,11g.


Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.