FINCA LA ROSALA Anakardžių riešutai citrinų ir laimų skonio 90g

Prekės ženklas

Finca La Rosala

Šalis

Ispanija

Svoris, kg

0.09

4,95 55,00 /kg

Aprašymas

Rankų darbo skrudinti anakardžių riešutai su specialiu cukranendrių cukraus mišiniu, dehidratuota ir susmulkinta natūralia citrina bei laimu.

Pirma, citrina ir laimas yra dehidratuojami orkaitėse, tada anakardžiai skrudinami kartu su specialiu mišiniu, kurio pagrindą sudaro cukranendrių cukrus.

Egzotiškas, saldžiarūgštis derinys.

Apie Finca La Rosala
FINCA LA ROSALA įkūrėjas Pedro Ciudad Imedio pradėjo šį riešutų skrudinimo ir gardinimo verslą iš aistros "panchitos" - taip jo regione vadinami žemės riešutai, kuriuos Pedro kaimynas "Angelito" skrudindavo. "Angelito" buvo amatininkų šeimos narys, kurie skrudindavo riešutus medžio krosnyje nuo 19 amžiaus pradžios. Vieną dieną Pedro ėjo nusipirkti "panchitos" iš "Angelito", kuris tuo metu juos skrudino. Pedro taip atidžiai stebėjo visą procesą, kad "Angelito" tai pamatęs paklausė Pedro, ar jis nenorėtų būti išmokytas šio meno. "Angelito" buvo mokytojas ir Pedro draugas, kuris išmokė visų skrudinimo paslapčių ir gudrybių. Kai "Angelito" mirė, Pedro suprato, kad jam iš galvos niekaip neišeina receptai, kurių jį išmokė brangus draugas, ir jis pradėjo skrudinti riešutus savo namuose, paprastoje orkaitėje. Pamažu Pedro pradėjo bandyti šį procesą su kitais riešutais - migdolais, lazdyno riešutais, pistacijomis, anakardžio riešutais, papildomai pridėdamas naujoviškų ingredientų...
Papildoma informacija

Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, cukranendrių cukrus, druska, gumiarabikas E414, citrinų rūgštis, liofilizuotos citrinos 1%, liofilizuotos žaliosios citrinos 1%, "La Vera" paprika, natūrali citrinų kvapioji medžiaga, natūrali žaliųjų citrinų kvapioji medžiaga, šelakas E904. Kilmės šalis: Vietnamas.


Maistinė ir energetinė vertė 100g: 2391kJ/575kcal, riebalų 41,7g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,84g), angliavandenių 29,3g (iš kurių cukrų 4,77g), baltymų 18,4g, druskos 0,57g.


Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.