Karamelizuotas „Marcona“ migdolas, padengtas baltu šokoladu ir „Crème Brûlée“ skoniu. Puiki pusiausvyra tarp išskirtinės praline ir Markonos migdolų primena tradicinį Crème Brûlée.
Katalonų virtuvės desertas „par excellence“ dabar virto „bonbon“. Unikali patirtis ieškantiems autentiškų skonių!
Sudedamosios dalys: cukrus, Markonos MIGDOLAI 23%, kakavos sviestas, PIENO milteliai, tirštiklis: SOJOS lecitinas, dažiklis E172 (geležies oksidas), kvapikliai. Be gliuteno.
Maistinė ir energinė vertė 100g: 2433 kJ/585 Kcal, riebalai 40g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18g), angliavandeniai 47g (iš kurių cukrų 47g), baltymai 7g, druska 0,4g.