Sausas baltas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda. Pagamintas iš 100% Inzolia vynuogių. Vykdoma krio-maceracija nerūdijančio plieno statinėse kontroliuojamoje 4’C temp. 4-12 valandų. Misa fermentuojama kontroliuojamoje 16-18’C temp. 20 dienų. Vynas 4 mėn. brandinamas nerūdijančio plieno statinėse.
Inzolia vynuogės atpažįstamos iš elegantiškų, bet intensyvių aromatų. Tai rezultatas stipraus ir dosnaus dirvožemio bei, atrodo, niekad nekenčiančio vynmedžio. Šis vynas švarus, grakštus. Intensyvioje aromatų puokštėje jaučiamas minkštas rafinuotumas. Skonis vaisiškas, traškus, bet minkštas, išliekantis.
Dera prie makaronų patiekalų su grybais, keptos orkaitėje ar grilyje žuvies, baltos mėsos patiekalų ir užkandžių su pieno produktais.