Sausas organinis baltas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Sicilijos regiono, Italijos. Pagamintas iš rankomis rinktų 100% Grillo vynuogių. Vykdoma krio-maceracija nerūdijančio plieno statinėse kontroliuojamoje 4’C temp. 4-12 valandų. Misa fermentuojama kontroliuojamoje 16’C temp. ąžuolo ir akacijos statinėse. Vynas brandinamas su nuosėdomis nerūdijančio plieno statinėse, 2 kartus per dieną vykdant batonnage procesą. Vėliau dar 2 mėn. brandinamas butelyje.
Corte Ferro vyndariai ypač didžiuojasi Grillo vynmedžiais. Šiam vynui parinkti vynmedžiai iš aukščiausio kalno jų žemėse, kad išgauti ypatingą gaivumą ir skonį vyne. Vynas šiek tiek laikomas statinėse, kad įgautų subtilias ąžuolo ir akacijos natas. Šiame vyne tobulai susipina intensyvumas ir elegancija. Plati aromatų puokštė su natūraliu subtilumu.
Dera prie žuvies ir daržovių makaronų patiekalų, grilyje keptos kardžuvės, įvairių Sicilijos regiono patiekalų.