„Sicilian Organic Trapanese Pesto“ gaminamas iš pomidorų, baziliko, migdolų ir česnako, visi ingredientai 100% ekologiški ir sicilietiški. Paruoštas mėgautis Trapanese pesto yra kertinis Sicilijos ir Trapanio kultūros receptas. Organinis „Trapanese“ pesto gaminamas naudojant tradicinius procesus, pagrįstus paprastumu ir autentiškumu. Ekologiškas Trapanės pesto yra kertinis Viduržemio jūros virtuvės akmuo. Todėl ilgą laiką Trapanės pesto buvo populiariausias makaronų patiekalų ir mėsos patiekalų pagardas.
Istorija pasakoja, kad Trapanės pesto, taip pat žinomas kaip agghiata trapanisa, atsirado Trapanio uoste, kultūrų mainų ir susitikimų vietoje, ir savo kilmę turi dėl Genujos prekybinių laivų, pakrautų į Rytus gabenamų produktų, tranzito. Tarp šių tipiškų gastronomijos produktų buvo Genujos agliata – pesto, pagamintas iš baziliko, česnako ir graikinių riešutų. Teigiama, kad Trapanio gyventojai receptą pritaikė savo teritorijos produktams. Jie pridėjo tai, ką Sicilija galėjo pasiūlyti: migdolus, pomidorus, bazilikus, česnakus ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų, todėl gautas padažas idealiai tinka makaronams, mėsai ir duonai.
Įsigiję mūsų ekologišką sicilijos trapanio pesto mėgausitės naminio pesto malonumu ir šviežumu. Be to, turėsite visišką garantiją, kad perkate kokybišką produktą. Užsisakykite Wine Maker ir pasiruoškite paragauti tikro ekologiško trapanio pesto saldumo ir gaivumo tiesiog namuose.
Sudėtinės dalys:
Pomidorai (82%) *, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (10%) *, bazilikas, migdolai (2,4) *, baltojo vyno actas *, jūros druska, česnakas *.
* Iš ekonologinio ūkio. Be konservantų ar pridėto cukraus. Be glitimo.
Maistinė ir energinė vertė 100g: energetinė vertė 523,04KJ/126,69Kcal, riebalai 11,81g (iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 1,8g), angliavandeniai 3,16g (iš kurių cukrus 3,13g), skaidulos 1,24g, baltymai 1,32g, druska 0,83g.
Pesto alla Trapanese turėjo ir tebeturi svarbią gastronominę ir ekonominę poziciją. Jo sudedamosios dalys yra: raudoni česnakai iš „Nubia“, „piceco“ pomidorai iš „Paceco“, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus IGP iš Trapanio slėnių, druska iš Trapanio, migdolai iš „Erice“, bazilikas ir švieži ekologiški „Pecorino Siciliano DOP“ bei kietųjų kviečių makaronai, kurie kartu su melionu ir vynu, maitina Elimo kaimo vietovės gamybos sistemą.
Laikymas
Atidarius užpilkite pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ant viršaus ir laikykite šaldytuve.
Įdomu
Pomidoras yra puikus sąjungininkas tiems, kurie turi laikytis dietos, jame yra nedaug kalorijų, jis valo, gaivina ir gali būti naudingas diurezei skatinti. Pomidorų vartojimas, ypač dėl gero antioksidantų kiekio, yra naudingas kovojant su laisvaisiais radikalais ir sumažinant širdies ir kraujagyslių ligų riziką.